LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Gent-boss presser Thorup: Vi vil være mestre

| 1. Division A | 11 kommentarer
Gent-boss presser Thorup: Vi vil være mestre
Foto: KAA Gent

Infoboks

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Gent-direktør Ivan De Witte vil have Jess Thorup til at kvalificere klubben til europæisk fodbold i denne sæson, og så vil han gerne være belgisk mester igen.

Jess Thorup blev onsdag ansat som cheftræner i Gent, og det skete efter gode forhandlinger mellem ham og blandt andre direktør Ivan De Witte. 

- Vi har den samme måde at tænke fodbold på. Tirsdag aften havde vi en lang snak om fodbold og om vores fremtid, og konklusionen var meget positiv. Det klikkede, siger Ivan De Witte ifølge Het Laatste Nieuws.

- Det var den følelse, jeg ledte efter, og det er derfor, vi har ansat ham. Det økonomiske var aldrig et tema, og det kom først på bordet til allersidst, siger direktøren.

Jess Thorup overtager et hold, der ligger på syvendepladsen i den belgiske liga, men det er ikke der, klubben skal ligge, hvis det står til direktøren.

- Vi har gjort det klart for Jess, at vi er en meget ambitiøs klub. Lige nu er vi inde i en svær periode, men vi vil kvalificere os til europæisk fodbold i denne sæson. Jeg har fuld tillid til, at det kan lade sig gøre.

- Derefter bliver barren sat højere. Vi vil gerne være mestre igen. Thorup har fået en treårig kontrakt, og i løbet af den periode skal han være i stand til at bygge holdet op, siger De Vitte.

Jess Thorups første opgave i Gent bliver at stå i spidsen for holdet i ligakampen mod Oostende efter landskampspausen.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

TR1986 21:25          
Gent har været i top 3 i de seneste fire sæsoner, så det er en klub der leger med de store i Belgien. Men at de ligefrem har en forventning om at blive mestre indenfor de kommende tre sæsoner, det er virkelig ambitiøst. Klubber som Anderlecht, Club Brügge, Genk og Standard Liege, ser jeg som bedre bud på en belgisk mester.
KM2014 21:25          
Kommer til at være en fiasko.
Hans personlighed passer ikke i udlandet, hvor man skal være "hård".
Derudover den spillestil han praktiserede i FCM er ikke en spillestil, der vil overleve mange steder i udlandet...
Dkpenthouse 21:41          
Nu er der trods alt forskel på spiller marterialet i FCM og Gent.
Så jeg vil lade tvivlen komme ham til gode hvad angår spillestil.
Da han trænede U/21 landsholdet var det trods alt ikke samme spillestil som vi ser i midtjylland i dag.

Men bliver fedt at følge en dansk træner i udlandet igen.
Det er godt nok noget jeg savner at se flere turde!
29 Corleone 21:43          
Det sker nu næppe. De har vørret mester en gang i de sidste 20 år, hvor de den 17 maj 2015 var heldige at score mod Club Brugge 3 minutter fær tid. Var det endt 2-2 ville Club Brygga påny værre blevet mester. De ligner mere et hold der skal kæmpe for at få en af de 5 pladser til Europa. Held og lykke Jess, du har brug for lidt medvind hvis du skal opnå hvad der muligvis forventes....
sortkat 22:07          
Jeg håber at Thorup får succes i Belgien, selvom det er en meget offensiv udmelding fra direktøren, så er det fedt med en dansk træner i udlandet. Mere af det:)
Armand0 22:46          
angående spillestil skal man jo huske, at thorup ikke har opfundet den måde han har spillet de sidste par år i fcm.

han kom fra en stilling i dbu på diverse U-hold hvor han har været en del af "den røde tråd" og spillet noget mere flydende fodbold.

han blev simpelthen pålagt at skifte spillestil på et tidspunkt, ikke så lang tid efter at han var startet i FCM - da man besluttede sig for at spille på én bestemt måde, så det harmonerede både med u holdende men også med moderklubben brentford i england.

det har han gjort helt pligtskyldigt. hvad han personligt foretrækker i dag, det er svært at vide.
jeg synes også at kunne huske, han spillede anderledes med esbjerg i sin tid, end han gjorde med dbu.
tofod 22:53          
Det lyder måske som en lidt for ambitiøs udmelding, men det jeg godt kan lide ved den, er at de tydeligvis har det langsigtet perspektiv for øje. Der er selvfølgelig også nogle delmål der skal opfyldes, men det lyder som om Thorup har fundet en klub, hvor man får lidt mere tålmodighed, end det de fleste andre trænere er stødt på. Og hvis det så lykkedes ham at vinde et mesterskab, vil han komme op på en helt anden hylde, og så er der pludselig rigtigt mange åbne døre.
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj