Luk

Gent-farce: Thorup-afløser fyret efter tre kampe

| Jupiler Pro League | 24 kommentarer

Infoboks

Waasland-Beveren - Gent
1. Division A (01/11)
Oddset 5,80 4,40 1,47
bet365 5,75 4,75 1,44

Gent har fyret sin nye cheftræner Laszlo Bölöni. Det sker under en måned efter, han blev hyret som Jess Thorups afløser i klubben.

Jess Thorup blev den 20. august fyret i Gent efter to kampe af sæsonen, og samme dag blev rumænske Laszlo Bölöni ansat på en toårig kontrakt.

Den 67-årige rumæner fik dog ikke mere end en måned i sit nye job, for mandag meddeler den belgiske klub, at man har valgt at fyre træneren efter tre kampe, hvor det er blevet til tre ud af ni point.

Gent oplyser om fyringen på et pressemøde, hvor den belgiske avis HLN er til stede og rapporterer fra.

- Det har været en svær beslutning, men vi har sagt farvel til træner Laszlo Bölöni. Det har formentlig været et fejlcast, og ansvaret kan lægges hos formanden, den tekniske direktør og hovedsageligt mig, siger fodbolddirektøren Ivan de Witte ifølg HLN og fortsætter:

- For at være ærlig, så har jeg aldrig følt sådan en modstand fra fansene og spillerne. Det var ikke et match, og det er ikke trænerens ansvar.

Gent oplyser, at assistenten Wim De Decker tager over.

Gent ligger i øjeblikket nummer 16 i den belgiske liga. Tirsdag spiller man Champions League-kvalifikation mod Rapid Wien.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 31. oktober