Luk

Gent videre til CL-playoff efter træner-cirkus

| Champions League | 14 kommentarer

Gent, der har fyret to trænere på en måned, spillede sig videre til playoff-runden i Champions League-kvalifikationen, hvor de møder Mikkel Duelunds Dynamo Kiev.

Gent havde ikke ligefrem fået den bedste optakt til Champions League-kvalifikationskampen mod Rapid Wien tirsdag aften.

Den belgiske klub fyrede 20. august Jess Thorup efter to kampe, og mandag blev afløseren Laszlo Bölöni så smidt på porten efter tre kampe.

Trods uroen formåede klubben tirsdag at spille sig videre til Champions League-playoff med en 2-1-sejr over Rapid Wien.

Dermed er klubben sikre på europæisk gruppespil i denne sæson, og i playoff møder de Mikkel Duelunds Dynamo Kiev, der vandt 2-0 over AZ Alkmaar – uden Duelund i øvrigt.

Græske PAOK er også videre til playoff i Champions League efter en 2-1-sejr over Benfica.


Af Sara Margren

14 kommentarer

YouSeebro 22:39          
Puha Benfica. Den er ikke god!
Cruzan 22:40          
Både Gent, PAOK og Dinamo Kiev er med aftens resultater dermed og sikret mindst EL-gruppespil såfremt de skulle tabe CL-playoff runden. Aftens tabere overgår til EL-playoff.

Mest skidt så det ud for sidste års CL-gruppespils holdet Benfica (gik videre som 3´er og røg efterfølgende ud til Shakhtar Donetsk i 16-delsfinalen), der fik ørerne i den græske maskine. Dette var samtidlig også aftens værste resultat set på den danske koefficient.

For AGF betyder PAOK-sejren også et endegyldigt farvel til et gensyn med Kamil Grabara.
Hmm... 22:45          
Hej Cruzan. Så vidt jeg kan se overføres aftenens tabere direkte til EL gruppespillet. Så alle 6 hold var i forvejen sikret gruppespil.
mirakelmix 22:56          
Hvor ser du det? :)
Posten12 23:05          
Vil vove at påstå at Cruzan har ret, uden at være 100% sikker. Min logiske sens fortæller mig, at der ikke vil være nogen forskel om man taber i 3. Runde af kvallen eller i play-off, hvilket på alle parametre er unfair. Jeg kan selvfølgelig være forkert på den, for UEFA har taget underlige beslutninger før.
Malresi 23:05          
Så fik Benficas vilde transfermarked givetvis en brat ende.. måske skal de omvendt til at sælge ud. Bummer...
Posten12 23:11          
´Losers of third qualifying round, and 2 losers of second qualifying round (Tirana and Ludogorets Razgrad), enter Europa League play-off round´ fandt denne, godtnok på Wikipedia, but still
Tirsdag 29. september