Luk

Gerrard: Brøndby-duo er en stor trussel

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Livingston - Rangers
Premiership (28/11)
Oddset 10,00 5,00 1,30
bet365 11,00 5,25 1,30

Steven Gerrards Rangers skal op mod Brøndby IF i Europa League-gruppespillet torsdag aften, og cheftræneren har hæftet sig særligt ved to spillere i de blågules offensiv.

Med danske briller venter en stor runde i Europa League torsdag.

Brøndby IF skal til Ibrox Stadium i Glasgow for at bide skeer med Rangers, der har Liverpool-legenden Steven Gerrard som cheftræner.

Han har især forberedt sig på Brøndbys to forreste kræfter, hvor han med stor sandsynlighed henviser til topscorer Mikael Uhre og Simon Hedlund, der har været den mest effektive angrebskonstellation for Brøndby i denne og sidste sæson.

Det fortæller Steven Gerrard på en pressekonference onsdag.

- De har en rigtig god bevægelse på holdet, og det er vigtigt at kontrollere deres forreste to, som vil være en stor trussel. 

- På det her niveau skal vi altid have respekt for vores modstandere, lyder det fra Gerrard, der tilføjer, at han har brugt tiden til at se en masse opgør, hvor Brøndby har været i aktion.

- Jeg har set mange Brøndby-kampe. De er blevet meget stærkere efter en hård start, siger han videre. 

I 3F Superligaen spillede Vestegnsklubben sig i top seks efter en sen sejr på hjemmebane over Vejle Boldklub. I de første runder haltede det ellers gevaldigt for Niels Frederiksens tropper i forhold til at få indsamlet point.

Senest spillede Mikael Uhre 90 minutter, og han ventes derfor helt fit til opgøret mod Rangers. I indeværende sæson er han noteret for syv scoringer, mens Simon Hedlund blot har scoret et enkelt mål, men lavet fire assists.

I Europa League har Rangers fortsat point til gode. Brøndby sikrede sig et enkelt på hjemmebane mod Sparta Prag, så for skotterne handler det om at stemple ind. 


Af Rasmus Glud
Søndag 28. november
Lørdag 27. november