Luk

Gerrard: Brøndby IF kan udfordre os hjemme

| Europa League | 4 kommentarer

Infoboks

Rangers - Brøndby IF 2-0
Europa League Gruppe A
18' 1-0 Leon Balogun
30' 2-0 Kemar Roofe

Steven Gerrard vurderer ovenpå Rangers og Brøndby IF's møde torsdag aften, at danskerne nok skal kunne udfordre skotterne på hjemmebane.

Torsdag aften var Brøndby IF for tredje gang på opgave i Europa League, hvor det denne gang gjaldt Rangers på mytiske Ibrox.

Det lykkedes ikke Brøndby IF at vende hjem med point til Danmark efter et 0-2-nederlag, men efter kampen mente Rangers' manager, Steven Gerrard, at danskerne nok skulle kunne udfordre de skotske mestre på hjemmebane.

- 100 procent kan de udfordre os. De har 28.000 mennesker bag sig, det bliver helt andre omgivelser, det bliver hedt – så vi må spille rutineret og klogt, siger Gerrard til fanmediet 3point.dk.

Gerrard forklarer dog videre, at Rangers selvfølgelig vil gå efter sejren igen i det omvendte opgør i næste runde af Europa League, men man tager altså til Brøndby med respekt, siger han.

Rangers ligger efter sejren over Brøndby IF nummer tre i Gruppe A med tre point og skal altså bruge flere sejre, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at komme videre fra gruppespillet.

Det samme skal Brøndby IF dog bestemt også med kun ét point efter tre kampe og en foreløbig fjerdeplads. Kampen hjemme mod Rangers bliver en nøglekamp for at have chancen for avancement.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december