Luk

Gerrard: Interessant hvad der sker i Newcastle

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Lyon - Rangers
Europa League Gruppe A (09/12)
Oddset 1,87 3,95 3,65
bet365 1,90 3,60 3,80

Rangers' manager, Steven Gerrard, fortæller, at han synes, det er spændende, hvad der sker i Newcastle. Personligt vil han dog ikke spekulere, siger han.

Steven Gerrard er manager i Rangers på fjerde år, men rygter linker ham til Newcastle efter deres nye ejerovertagelse i sidste uge.

Den tidligere Liverpool-anfører blev fredag presset til at forholde sig til rygterne, og her afviste han ikke rygterne kategorisk.

- Jeg synes, det er interessant, hvad der sker i Newcastle, siger Gerrard ifølge Daily Mail.

- Jeg synes, at hvis nogen fortjener en pause, så er det Geordie-fansene. Så jeg er sikker på, at spændingen er stor dernede.

Personligt siger han dog, at han ikke vil spekulere for meget i sin egen mulighed for at tage til Newcastle som deres nye manager.

- Men fra et personligt synspunkt, vil jeg ikke rigtig involveres i spekulation. Og jeg ønsker Steve Bruce al mulig held og lykke. Jeg reagerer eller involverer mig ikke i nogen form for spekulation, specielt ikke når der sidder nogen i jobbet, som jeg har den dybeste respekt for.

- Siddende i en sådan position ville jeg ikke bryde mig om, at nogen spekulerede om mit job.

Gerrard følger altså med i Newcastles nye situation, men holder sig fra at kommentere på sin egen eventuelle interesse i jobbet.

- For mig er jeg i et rigtig stort job og en rigtig stor rolle her, som jeg er helt og aldeles fokuseret på. Vi har en topkamp i weekenden, og det er en kamp, jeg ser meget frem til.

- Jeg holder helt sikkert et øje på Newcastle i den henseende, at Brucey får sin kamp nummer 1.000. Han er en stor karakter i spillet, han er en, som jeg har et personligt forhold til, og som jeg har den yderste respekt for.

Tidligere fredag bekræftede den nye ledelse i Newcastle, at Bruce får sin kamp nummer 1.000 på søndag mod Tottenham, selvom rygterne har svirret om, at en ny manager skulle tage over for den garvede engelske manager i løbet af ugen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december