Luk

Gerrard: Jeg ville have Aston Villa-job hurtigt

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Leeds
Premier League (09/02)
bet365 1,90 3,75 3,60

Steven Gerrard er ny manager for Aston Villa, og så snart han fandt ud af Premier League-klubbens interesse ønskede han, at handlen skulle falde på plads. Det var for god en chance til at lade gå.

Steven Gerrard blev i sidste uge udnævnt som ny manager i Aston Villa, hvor han kommer til fra skotske Rangers, som han gjorde til suveræne mestre i den forgangne sæson.

I et interview forklarer han mandag blandt andet processen og overvejelsen bag at takke ja til sit nye job, som var en mulighed, har ikke kunne lade passere.

- Jeg blev først klar over Aston Villas interesse i onsdags, jeg havde et telefonopkald fra mine repræsentanter, og da det sank ind, ville jeg have det til at ske hurtigt, fordi først og fremmest var muligheden for stor, sagde Gerrard til Villa TV.

Den 41-årige manager udtalte videre, at han imidlertid var klar over, at det var en chance at tage jobbet, men at han foretrækker udfordringer.

- Jeg kan godt lide en udfordring. Jeg kan godt lide en chance. Det er noget, jeg virkelig ser frem til at komme ind i. Den her klub kommer til at passe mig, fordi jeg ved, at fansene er meget passionerede, og der er et krav og et pres om at vinde.

- Det er noget, jeg har levet med, siden jeg var 17.

Gerrard anerkendte videre i interviewet, at der selvfølgelig ville være en masse larm det kommende stykke tid op til Liverpool-kampen den 11. december, men at han ville prøve at lukke det ude.

Derudover viste han respekt over for den tidligere Aston Villa- og nyudnævnte Norwich-manager, Dean Smith, som, han vurderer, bliver svær at efterfølge.

Gerrard har første kamp med sit nye mandskab på lørdag mod Brighton.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar