Luk

Gerrard og co. vandt igen: Stormer mod titlen

| Premiership | 0 kommentarer

Infoboks

Rangers - Hibernian 1-0
Premiership
33' 1-0 Ianis Hagi

Glasgow Rangers vandt lørdag eftermiddag topkampen hjemme mod Hibernian med snæver 1-0-sejr, efter Ianis Hagi scorede i første halvleg. 

Steven Gerrards tropper fra Rangers tog lørdag eftermiddag hjemme mod Hibernian i deres jagt på det skotske mesterskab. Udeholdet er dog en svær modstander, som var nummer tre i rækken før opgøret. 

Rangers havde 16 point ned til Celtic på andenpladsen før opgøret. Celtic har dog spillet tre kampe mindre end Rangers, men derfor ser det stadig lovende ud fra Gerrards hold.

Hjemmeholdet fra Rangers startede også opgøret bedst, men uden de helt store muligheder. 

Deres første gode mulighed kom efter 15 minutter, men James Taverniers frispark strøg lige over mål.

Rangers havde det svært, da Hibernian stod med otte spillere i eget felt det meste af tiden. Det var tydeligt, at selvom de gør det godt i rækken, så havde de stor respekt for Rangers.

Hjemmeholdet fik deres hidtil største mulighed på et hjørnespark efter 25 minutter, da Connor Goldson kom højest, men Dillon Barnes parerede let hovedstødet i Hibernian-målet.

Efter 32 minutter lykkedes det dog for Rangers, da Kemar Roofe lagde bolden ind i feltet, hvor Ianis Hagi kom først og nemt scorede til 1-0 for hjemmeholdet med indersiden. 

Hibernian kom mere offensivt ud til anden halvleg, men uden rigtigt at kunne sætte Rangers under pres.

Da kampen havde rundet en time, var Rangers meget tæt på at komme yderligere i front. 

Leon Balogun fik bolden efter et hjørnespark, men hans skud blev reddet på stregen tæt under mål af en Hibernian-spiller.

Mod slutningen af opgøret af udeholdet flere gode muligheder. Blandt andet sendte Melker Hallberg et godt skud afsted, som tvang Allan McGregor ud i en god redning i Rangers-målet.

Det var tydeligt, at Rangers var meget tilfredse med føringen. Holdet stod nu  meget dybt i banen. Derfor udnyttede de også alle muligheder for at trække lidt ekstra tid.

Lige inden slutfløjtet fik Alfredo Morelos en fri mulighed for Rangers, men brændte på Barnes i Hibernian-målet.

Rangers endte derfor med tage en snæver 1-0-sejr, som betyder, at holdet fortsat er ubesejret i den skotske liga efter 20 kampe. 

 

 


Af Theis Fischer Brandt
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar