Luk

Gerrard om nyindkøb: Navnet alene inspirerer

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Leeds
Premier League (09/02)
bet365 1,90 3,75 3,60

Aston Villa-cheftræner Steven Gerrard har kun roser til sin nye lejesvend Philippe Coutinho til skyerne, som han kalder et inspirerende navn og en professionelt forbillede.

Steven Gerrard var ikke bleg for at kaste om sig med de rosende ord om Philippe Coutinho, da han talte til pressen fredag eftermiddag før Aston Villas opgør mod Manchester United.

Den tidligere Liverpool-kaptajn kender brasilianeren fra sin tid som spiller i Liverpool, og der blev da også lagt vægt på netop den relation i Gerrards omtale af sin nye spiller.

- Det er fremragende at have ham. Det er mit job at få ham tilpasset og til at nyde fodbolden igen. Der er stadig en fantastisk spiller i ham, og der er en masse spænding indenfor og udenfor bygningen, og det værdsætter vi virkelig.

- Hans navn i sig selv inspirerer folk. Hvad han har gjort i sporten inspirerer folk. Jeg kender ham rigtig godt – havde et fantastisk forhold til ham som spiller.

- Han er en kanon fyr, en familiemand og en forbilledlig professionel – en elitefodboldspiller. Det her er en simpel opgave om at få ham til at nyde fodbold igen.

Philippe Coutinho er fortsat ikke i kamptræning, da han har trænet en del alene i Barcelona og samtidig har været smittet med corona, så brasilianeren er ikke i spil til lørdagens opgør mod Manchester United.


Af Cillian Murphy
Fredag 28. januar