Luk

Gerrard om Villa-sejre: Dean Smiths forarbejde

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Crystal Palace - Aston Villa 1-2
Premier League
15' 0-1 Matt Targett
86' 0-2 John McGinn
90' 1-2 Marc Guehi

Steven Gerrard mener, at den tidligere Aston Villa-manager Dean Smith har lavet et stærkt forarbejde, som Liverpool-legenden nu nyder godt af.

Aston Villa vandt lørdag eftermiddag deres anden kamp i træk i Premier League, da de slog Crystal Palace med 2-1 på udebane.

Kampen var også manager Steven Gerrards anden i spidsen for Birmingham-klubben, og den tidligere Liverpool-stjerne har således vundet sine første to opgør som Premier League-manager.

Gerrard siger efter kampen til BBC, at han har overtaget godt trænet hold fra Dean Smith.

- Der var lavet et stort stykke arbejde, inden vi kom til. Dean Smith havde lavet et imponerende arbejde tidligere, og holdets præstationer i de sidste fem kampe (før Gerrard kom til, red.) var sandsynligvis ikke til fem nederlag.

- Vi må ikke lade os rive med. Det har været et par positive uger. Spillerne har været fantastiske i deres tilpasning. Vi skulle grave dybt nogle gange i dag, men det lykkedes os at komme over stregen til sidst, hvilket var dejligt.

Steven Gerrard håber, at man på sigt vil kunne se hans filosofi på holdet.

- Jeg har været heldig og velsignet nok til at spille på højt niveau. Jeg ville vokse og tage informationer med mig, når det kom til form, og hvordan man ser ud, når man har bolden. 

- Forhåbentlig vil folk med tiden kunne se den identitet og filosofi bryde igennem på holdet. Det er et rigtig stort skridt at tage seks point ud af seks mulige.

Aston Villa tabte fem kampe i træk inden Steven Gerrard kom til klubben. 

Før Villa var Gerrard manager i Rangers, hvor det blev til et skotsk mesterskab i sidste sæson og i alt 192 kampe med et pointsnit på 2.15.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 17. januar