Luk

Gerrard raser over manglede Sørensen-rødt

| Europa League | 1 kommentar

Steven Gerrard mener, at Frederik Sørensen skulle have været smidt ud, da Rangers FC tabte 1-2 mod danskerens Young Boys i Europa League.

Frederik Sørensen og Young Boys satte tre point på Europa League-kontoen torsdag aften, da skotske Rangers FC var på besøg.

Gæsterne var ellers kommet foran kort før pausen, men i anden halvleg vendte danskerklubben kampen og vandt 2-1.

Det resultat skuffer Rangers-manager Steven Gerrard, som mener, at Rangers holdet spillet en god kamp. Det siger han til klubbens hjemmeside.

- Fodbold kan være ondt. Vi må bare acceptere det, for vi kan kun give os selv skylden. Vi gav Young Boys sejren. Spillerne havde en god indstilling og gjorde det godt fra et taktisk synspunkt, siger Gerrard.

Men selv om han ikke vil give andre end Rangers-holdet skylden for sejren, så er han alligevel utilfreds med kampens dommer. Og Frederik Sørensen skal ifølge Steven Gerrard var glad for, at han var på banen hele kampen.

- De afgørende øjeblikke i kampen gik mod os. Jeg tror, at (Frederik, red.) Sørensen havde fået sit andet gule kort, hvis der havde været VAR, for Alfredo (Morelos, red.) fik et gult kort for et identisk episode. Så det gik ikke vores vej, siger han.

Han slår fast, at han ikke er nervøs for fremtiden på baggrund af aftenens kamp.

- Jeg sidder ikke her og er urolig, fordi vi blev udspillet af Young Boys, for jeg synes ikke, at de var et bedre hold end os i aften. Jeg var ret tilfreds, og hvis vi havde haft VAR, havde jeg sikkert siddet og talt om en positiv sejr.

- Vi skal i fremtiden lære af det her og ikke give et hold en vej tilbage i kampen og ikke forære hold tre point, siger Steven Gerrard.

Alle fire hold i gruppe G har nu tre point efter to kampe.


Af Jonas Sand

1 kommentar

KM2014 08:57          
VAR kan ikke give gult...hvornår lærer folk det
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober