Luk

Gerrard sigtet for udtalelse: Bizar anklage

| Premiership | 2 kommentarer

Infoboks

Kilmarnock - Rangers
Premiership (01/11)
Oddset 10,50 5,30 1,27
bet365 10,00 5,00 1,28

Steven Gerrard er blevet sigtet af det skotske fodboldforbund for en udtalelse efter en kamp, og Rangers kalder anklagen for bizar og forvirrende.

Det skotske fodboldforbund har sigtet Rangers-træner Steven Gerrard for det, de mener er en upassende udtalelse.

Gerrard ytrede efter 4-0-sejren over Dundee United tidligere i september undren over, at Ryan Edwards ikke blev straffet for en tackling på Alfredo Morelos.

Gerrard sagde til Rangers TV, at 'det havde været interessant, hvis det var den anden vej rundt' med hentydning til, at Morelos ofte noteres i dommerens bog.

Steven Gerrard skal nu afhøres i sagen den 8. oktober, men onsdag har Rangers udsendt en meddelelse, hvori man kalder anklagen bizar.

- Rangers er forvirrede over, at der er rejst en klage over Steven Gerrard for kommentarer om duellen, som gav en skade til Alfredo Morelos, lyder det.

- Det er en bizar anklage, som vi vil heftigt modarbejde ved den planlagte høring. Steven Gerrard blev som så ofte før spurgt til hændelsen, der førte til skaden, og om der skulle have været et rødt kort. Ved flere lejligheder nægtede han at gøre det.

- Mens vores nationale sport står over for en hidtil uset krise, er det forbløffende, at ressourcer bruges til at sigte Rangers' manager baseret på en fejlbehæftet og upræcis fortolkning af Steven Gerrards bemærkninger.

- Rangers vil fuldt ud støtte sin manager mod denne anklage til høringen, skriver klubben.


Af Sara Margren
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober