Luk

Gerrard: Vil ikke sætte Agger i svær situation

| Europa League | 13 kommentarer

Infoboks

Hibernian - Rangers
Premiership (01/12)
Oddset 6,10 4,30 1,48
bet365 6,50 4,75 1,45

Steven Gerrard har ofte kontakt til Daniel Agger, men de har ikke snakket om Rangers-Brøndby. Jeg vil ikke sætte ham i en svær situation, lyder det.

Brøndby brager i Europa League torsdag aften sammen med skotske Rangers, der har Liverpool-legenden Steven Gerrard som træner.

Han har stadig et godt forhold til sin tidligere holdkammerat Daniel Agger, der som bekendt er tæt knyttet til Brøndby.

Netop af den grund har Agger og Gerrard ikke talt om torsdagens kamp.

- Jeg har et fantastisk forhold til Daniel Agger. Vi har spillet sammen i mange år for Liverpool. Han var en fantastisk spiller, men endnu mere speciel som menneske. 

- Jeg er ofte i kontakt med Daniel, men vi har ikke snakket sammen om denne kamp, for jeg ved, han har følelser for Brøndby. Jeg vil ikke sætte ham i en svær situation, siger Gerrard til TV 2 SPORT.

Rangers er startet skidt i Europa League med nul point i de første to kampe. Brøndby har et enkelt inden torsdagens opgør i Skotland, der starter klokken 21.00.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

D. Dean 09:32          
Mon ikke Agger kommer helskindet igennem alligevel, hvis uheldet skulle være ude:-)
CopenhagenNoice 10:01          
Sort snak. Hvorfor sætter det DA i en svær situation? Talte de heller ikke sammen dengang når DK mødte England? Fanma en mærkelig artikel.
Men lad os da håbe at Gerrard står tilbage med følelsen af nederlag senere:)
kofinn 10:28          
Nu er Gerrard jo ikke engelsk landstræner.....

Tænker det giver sig selv, at Gerrard ikke vil bede Agger om råd til hvordan man slår Brøndby. Det er sådan set helt fair.
Poor Scouser Tommy 10:36          
Gerrard viser format. Han vil ikke sætte en god ven i et følelsesmæssigt dilemma for at vinde en fodboldkamp. Jeg kan ikke se, hvad der er så svært at forstå her.
Konsulenten 10:58          
@PS Tommy

Han sætter jo ikke Agger i et dilemma. Agger holder med Brøndby og det kan de vel sagtens snakke om på en ordentlig måde - ellers er det da noget helt andet den er gal med
Jonson10 11:10          
Man skal naturligvis udnytte de kontakter som man har. Det er jo heller ikke utænkeligt, at NF ringer til Brian Laudrup og Erik Bo Andersen, for at få lidt gode råd vedr. Rangers.
stuhr79 11:14          
Enig. Det er uvurderlig viden man kan få fra Røde Romario, der spillede i Rangers i en sæson for 25 år siden. Han har enorme mængder insiderviden og er formentligt nøglen til sejr.
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november