Luk

Getafe fik to smidt ud i klar Celta-sejr

| Spanien | 2 kommentarer

Infoboks

Getafe - Celta Vigo 0-3
La Liga
55' 0-1 Santi Mina
58' 0-2 Iago Aspas
63' 0-2 Djené
73' 0-3 Santi Mina
81' 0-3 Chema

Santi Mina scorede to gange og Getafe fik to mand vist ud, da Celta kørte La Ligas bundprop over og vandt 3-0.

Der var bundbrag i La Liga, hvor sejrsløse Getafe hjemme tog imod Celta Vigo, som med fire point også var blandt bundskraberne.

Alle La Liga-rundens øvrige kampe havde budt på mindst to mål, men der var ikke scoringer at komme efter på Coliseum Alfonso Perez i de første 45 minutter.

Her kom Celta til de bedste chancer, men det var først efter pausen, at galicerne virkelig åbnede for sluserne.

Det skete efter 55 minutter, hvor Iago Aspas fik foræret en friløber, som David Soria i Getafe-buret fik viftet væk med en stærk arm.

Det efterfølgende hjørnespark kom der et Celta-hoved på ved forreste stolpe. Dødbolden blev forlænget videre til Santi Mina, som pandede Celta i spidsen med 1-0.

Bare tre minutter senere var Iago Aspas på spil. Brahim Diaz fandt en lomme i Getafe-forsvaret, som Aspas også opfattede, og med et delikat chip over forsvaret, spillede Diaz sin anfører fri til at gøre det til 2-0.

Problemerne fortsatte med at vælte ned over ligaens bundprop, som pludselig blev reduceret til ti mand efter 61 minutter. Djené Dakonam så ud til bare at cleare en bold for snuden af Santi Mina.

Men da VAR-dommerne fik nærstuderet situationen, viste det sig, at Djené efter at have ramt bolden trådte ned på Minas ankel, og så blev han præsenteret for det røde kort.

Getafe skiftede defensivt ind for bare at begrænse nederlaget, som dog blev et mål større, da Santi Mina udnyttede en hurtig omstilling og gjorde det til 3-0.

Getafe endte med bare ni spillere på banen, da også Chema blev smidt ud mod slutningen, men de slap med de 0-3 og lukker fortsat La Liga af.


Af Casper Baunsgaard
Mandag 29. november