Luk

Getafe-profil savnede tillid i Barcelona

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Getafe - Sevilla
La Liga (23/02)
bet365 2,20 3,10 3,50
NordicBet 2,35 3,10 3,40
Oddset 2,30 3,05 3,35
YouBet 2,35 3,05 3,45
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona er ikke længere så tålmodige med klubbens egne talenter som tidligere, siger Marc Cucurella, der er udlejet til Getafe, før braget på Camp Nou.

Når Getafe lørdag gæster FC Barcelona, bliver det en speciel oplevelse for 21-årige Marc Cucurella.

Midtbanespilleren er nemlig udlejet fra Barcelona til Getafe, hvor han har været fast mand i denne sæson.

Cucurella har blot fået syv minutters pokalfodbold i Barcelona-trøjen, og han savner, at klubben viser flere La Masia-talenter tillid.

- Barcelona er en fantastisk klub, hvor det vigtigste er at vinde. Når det er sagt, har klubben ikke den samme tålmodighed med unge spillere, som fandtes tidligere. De unge får ikke de muligheder, de fortjener.

- Det føles dårligt, for da jeg var på ungdomsholdet, forventede jeg at blive stolet mere på, men behovet for sejre kommer før tålmodigheden, siger Cucurella og fortsætter om lørdagens brag:

- Selvfølgelig bliver det en speciel kamp, når jeg har været der i mange år. At spille på et stadion som Camp Nou er specielt, men vi er i god form, og det bliver en smuk kamp.

- Vi spiller fantastisk fodbold og har forbedret os siden nederlaget til Real Madrid. Vi er stærke og vil ankomme med den største entusiasme i verden. Flere hold har givet Barca problemer, og jeg synes, vi er i en god position, siger Getafe-profilen.

Der er kampstart mellem Barcelona og Getafe lørdag klokken 16.


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

Stagger Lee 22:45          
Det er svært at være uenig, Barca har ikke været gode til at inkludere talenterne i lang tid. Men man må også sige at der har været langt mellem snapsene, selvom der er en håndfuld, der brillierer rundt omkring i fodboldeuropa netop nu. Cucurella er en af dem, man godt kunne have satset mere på imø. Han dog ikke solgt endnu, så muligheden for at han får en ærlig chance, er der stadig.
Chris4700 00:09          
Jeg synes nu han fik rigeligt med chancer til at bevise, at han ikke har niveauet (endnu). I hvert fald ud fra hvad man havde "råd" til at give ham af tid. Som han så også nævner, den tid det normalt tager at modne et talent har Barca ikke så meget af som før, da senere tids succes stiller krav til succes her og nu. Derfor alle de udlejninger, som man kan håbe giver spillerne den tid de har behov for.
Har set en del af Getafes kampe, med en del fokus på Cucurellas udvikling. Synes ikke han imponerer nok til en plads hos Barca. Slet ikke med tanke på at han var venstre back, og i Getafe bruges som venstre winge
Stagger Lee 00:56          
Jeg synes nu han fik rigeligt med chancer til at bevise, at han ikke har niveauet (endnu).

Nå, det synes du? Er det ud fra den ene CdR kamp, han fik i trøjen at du vurderede at han havde fået nok chancer?
Chris4700 08:11          
Kan ikke huske hvilke kampe han fik, udover venskabskampe og pre season, men det at Miranda er foran ham er vel også ret sigende. Medgiver også at det er for kort tid for ham, men har bare også forståelse for at det (desværre!) stadig mere end hvad Barca nu har råd til at give ham. Paradoksalt nok køber man så Junior Firpo, som havde bevist for Betis at han generelt set har niveauet her og nu, og alligevel falder han også igennem hos Barca, indtil videre i hvert fald.
La Masia 09:55          
Cucu fik aldrig chancen i Barca desværre, men man valgte i stedet at satse på Miranda på daværende tidspunkt.
Cucu har udviklet sig helt ekstremt, og er blevet omskolet til kant, men håber han får chancen i Barca i næste i næste sæson!
Søndag 23. februar
Lørdag 22. februar