Luk

Getafes ni mand knækket af Levante

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Levante - Getafe 3-0
La Liga
5' 1-0 Roger
7' 1-0 Chema
17' 2-0 Daniel Gomez
57' 3-0 Jorge de Frutos
77' 3-0 Djené

Getafe kom bagud efter fem minutter i udeopgøret mod bundholdet Levante, og da Chema blev vist et direkte rødt kort for en stempling i brystet to minutter efter, kunne gæsterne ikke forhindre et 3-0-nederlag.

Levante lagde lørdag eftermiddag græstæppe til opgøret mod Getafe.

Hjemmeholdet gik ind til opgøret med fem uafgjorte kampe på stribe i La Liga, hvilket havde efterladt dem på en 19. plads efter ti kampe.

Getafe startede opgøret på en 11. plads, men med to nederlag og tre uafgjorte resultater i de foregående fem kampe, gik gæsterne heller ikke ligefrem ind til kampen i storform.

Levante startede opgøret bedst, og efter fem minutter blev Marti Roger sendt alene mod mål bagved Getafes bagkæde, og alene mod David Soria scorede han sikkert til 1-0.

To minutter efter udviklede en dårlig start sig til en mareridtsstart for gæsterne, da Chema i et forsøg på en tackling stemplede sit direkte modstander i brystet og fik vist et direkte rødt kort.

Levante udnyttede kort efter deres ekstra mand på banen. 17 minutter var spillet, da Daniel Gomez også udnyttede en friløber og scorede til 2-0.

Getafe formåede at holde Levante fra at score yderligere, og så sluttede første halvleg med en 2-0-føring til hjemmeholdet.

Levante satte sig i anden halvleg på boldomgangen, men det lykkedes dem først af score til 3-0 efter 57 minutters spil.

Marti Roger noterede sig for en målgivende aflevering, da han fandt Jorge de Frutos foran feltet, hvorfra den 23-årige spanier bragede bolden i netmaskerne.

Getafe havde efter 77 minutters spil endnu ikke haft et eneste skud inden for Levantes målramme, og det skulle blive endnu sværere for udeholdet, eftersom Djene Dakonam kom for sent ind i en tackling og fik vist sit andet gule kort.

Levante spillede således med to mand i overtal i kampens sidste lille kvarter, men det lykkedes dem ikke at udbygge deres føring, og dermed sluttede opgøret 3-0 til hjemmeholdet, der med sejren kravler over stregen foran Osasuna på reglen om bedre målscore.


Af Lasse Rene
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar