LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Giroud-hattrick sikrer Chelsea samlet 8-0-sejr

| Premiership | 16 kommentarer
Efter Chelsea angiveligt har afvist Real-bud: Hazard reagerer kryptisk på rygterne
Skuffet Sarri efter nederlag: 'Vi spillede den bedste halvleg i sæsonen - jeg ved ikke, hvad der skete efter pausen'
Chelsea taber terræn i toppen af Premier League: Everton besejrer londonklubben 2-0
Highlights: Giroud smadrede Dynamo Kievs Europa League-drømme i 5-0-nedslagtning
Mål! Willian sender en perfekt bold ind til Giroud der svæver højest og header Chelsea på 4-0
Giroud-hattrick sikrer Chelsea samlet 8-0-sejr
Foto: Getty Images

Chelsea spillede sig torsdag aften videre til kvartfinalen i Europa League med en 5-0-sejr over Dynamo Kiev. Franske Olivier Giroud strålede og nettede tre gange for englænderne.

Europa League-kvartfinalen mellem Chelsea og Dynamo Kiev var nærmest afgjort efter den første kamp, eftersom englænderne sejrede med 3-0 på Stamford Bridge.

Torsdag aften var Andreas Christensen med fra start i Chelsea-forsvaret i returkampen, men han skulle ikke få meget at se til.

Allerede efter fem minutter var Chelsea i front, da Olivier Giroud sparkede bolden i kassen efter et hjørnespark.

Efter godt 20 minutter fik Dynamo Kiev bolden i nettet, men målet blev underkendt for offside, og Chelsea var dermed fortsat på sejrskurs.

Da stadionuret havde rundet den halve time blev det i stedet 2-0 til Chelsea, da Marcos Alonso fandt en helt fri Giroud på midten, og så scorede franskmanden sit andet mål i kampen.

Alonso ville også selv lege med, og det gjorde han i første halvlegs sidste minut, da Callum Hudson-Odoi spillede ham helt fri på midten. 3-0 til Chelsea efter en overlegen første halvleg.

Olivier Giroud var dog langt fra færdig med at brillere denne aften i Kiev. Efter en time sendte Willian et frispark ind i panden på franskmanden, og så stangede Giroud sikkert sit hattrick i mål.

Helt galt gik det for Dynamo Kiev med godt ti minutter igen. Giroud sendte en præcis aflevering i dybden til Hudson-Odoi, og så kom det engelske stortalent også på tavlen. 5-0 til Chelsea, der dominerede totalt.

Trods tilløb til flere chancer blev der ikke scoret yderligere, men Chelsea var mere end glade med en samlet 8-0-sejr over Dynamo Kiev, der sender AC og co. videre til kvartfinalen i Europa League.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Wise1964 20:50          
Den smukke franskmand smadrede Kyiv! ... motm
Dinamo træneren har fortalt Zappacosta at han kan blive back-up på højre back, hvis han flytter til sommer.
Igottheblues 21:26          
Odoi er nødt til at få mere spilletid. Han er rigtig god til at presse vores spil offensivt og med Kante og Azpi i ryggen kan han få lov til at vise hans talent mod Everton.
Xtrandmeidahl 21:56          
Må erklære mig enig i ovenstående. Hudson-Odoi har virkeligt noget x faktor, der ville give god mening at bringe oftere. Med Pedro og Willian der begge er yderst begrænset fremtid i, som alternativer, ville det være kærkomment med Odoi på den ene side og Hazard på den anden imod et Everton hold, der har været forholdsvis sårbare overfor speed.
Det sker nok ikke med den urokkelige Sarri.
Cfever 22:09          
Så I to overhovedet kampen mod Wolves? Hvis ikke, bør I nok kigge nærmere på CHO´s præstation i den kamp, det illustrerer meget godt hvorfor han selvfølgelig ikke bliver førstevalg over Pedro og Willian i denne sæson.
Hr. Objektiv 22:15          
Godt at se en veloplagt Giroud, selvom modstanderen ikke er den skarpeste.
Hoy10 22:16          
Nogle der ved hvorfor Duelund ikke var med for Kiev? Han har da været fri fra sin skade et stykke tid nu har han ikke?
Peter Lund 22:48          
Hoy10
Mener først han var helt clearet til at spille i weekenden og tror derfor de ikke ville satse med ham i sådan en ligegyldig kamp da de ikke havde noget reel chance for at gå videre
Tirsdag 21. maj
Mandag 20. maj