Luk

Giroud om Chelsea-farvel: Havde det svært

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Malmö FF
Champions League gruppe H (20/10)
Oddset 1,07 10,50 27,00
bet365 1,10 11,00 21,00

Olivier Giroud havde det svært i sin sidste tid i Chelsea, og derfor var det indlysende, at han skulle videre i karrieren, fortæller den franske angriber.

Op til denne sæson skiftede Olivier Giroud fra Chelsea til AC Milan og sagde dermed farvel til engelsk fodbold, hvor han havde spillet siden 2012.

Det var et valg, som den franske angriber var blevet nødt til at tage, da han havde haft det svært i London, hvor det ikke ligefrem væltede med spilletid, og derfor var det indlysende, at Giroud skiftede væk.

Det fortæller franskmanden i et interview med Téléfoot.

- Jeg kunne virkelig godt lide Premier League. Men man kommer til et punkt, hvor man skal træffe en beslutning. Mine sidste tre måneder derovre, og det sagde jeg til Thomas Tuchel, var for svære. 

- Det virkede indlysende, at jeg var nødt til at forlade klubben, hvor der var gode og dårlige tider, men vi vandt tre meget flotte titler.

Giroud valgte Milan som den næste destination, og det var også et oplagt valg, da den nu 34-årige angriber ikke var så eftertragtet længere.

- Det er sandt, at der skete meget i de sidste par uger, de sidste par måneder. For mig var det et oplagt valg, da der ikke var ligefrem 15 klubber, som var interesseret i at skrive under med mig. 

- Jeg er enormt stolt over at skrive under med denne klub. Jeg håber, at jeg kan nyde livet her. Jeg er kommet rigtig godt fra start, og jeg er sulten efter succes med Milan, udtaler Olivier Giroud.

Olivier Giroud står noteret for to mål i tre Serie A-kampe for AC Milan.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 19. oktober