Luk

Giuseppe Rossi: Var tæt på Barca og Juventus

| Major League Soccer | 1 kommentar

Infoboks

Giuseppe Rossi siger, at han i løbet af sin karriere har været tæt på at skifte til både Barcelona og Juventus. 

For 33-årige Giuseppe Rossi er det aldrig blevet til det, som han ofte blev spået til at kunne levere, da han løb rundt på Manchester Uniteds akademi.

Utallige skader har bremset den nu aldrende italiener, som i februar skiftede til amerikanske Salt Lake efter en længere periode uden klub.

I et længere interview fortæller Rossi, der har fortid i Villarreal, Fiorentina og Manchester United, at han kunne være endt i to af de største klubber i Europa.

- Jeg havde en ekstraordinær sæson med Villarreal, og så ringede Barcelona. Det hele var på plads og kontrakten var klar til at blive underskrevet. Vi skulle bare aftale en sum mellem klubberne, og hvordan den kunne deles op med bonusser. 

- Men så snart Barcelona fandt ud af, at Villarreal ville have en større sum, skiftede de (Barcelona, red.) transfermål og forlod mig, siger han ifølge Football Italia og fortsætter:

- Det er en skam. Det var det bedste hold i verden på det tidspunkt, men jeg fortryder intet. Jeg var også meget tæt på Juventus, da Antonio Conte kom til, men så solgte de (Villarreal, red.) Santi Cazorla og kunne ikke lade mig smutte samtidig.

Rossis bedste sæson i karrieren var i 2010/11, da han nettede 32 kasser for Villarreal.

 


Af Jonas Dalgård
Fredag 22. januar