LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Glad anfører: Havde kun fokus på Viborg

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Glad anfører: Havde kun fokus på Viborg
Foto: VFF.dk
En forlængelse med Viborg var førsteprioriteten for anfører Jeppe Grønning, der hellere vil være en stor del af én klubs historie end at skifte mellem mange destinationer i karrieren.

Jeppe Grønning havde oprindeligt kontraktudløb med Viborg til sommer, men anføreren satte forleden sin underskrift på en forlængelse frem til sommeren 2022.

Midtbanemotoren havde ikke brug for den helt store betænkningstid.

- Jeg er rigtig glad for at være her, og for mig skal der meget til at ændre noget, der fungerer godt. Klubben og jeg deler ambitionen om at komme tilbage i Superligaen, og det ser jeg gode muligheder for, så på den måde var det oplagt at forlænge, siger Grønning til bold.dk.

- Selvfølgelig er der altid en forhandling, og vi kom da også hen efter nytår, før det faldt på plads, men Viborg var hele tiden førsteprioriteten, og vi fandt en god løsning.

Du har måttet snakke med andre klubber her i januar. Har det været aktuelt for dig?

- Det har været vigtigt for mig, at der blev sat pris på min person og min rolle, og det har været vigtigere end at snakke med andre klubber, så det har jeg ikke fokuseret på overhovedet.

- Det nåede aldrig at blive konkret med nogen, så jeg har ikke decideret afvist noget. Jeg har da en tro på, at jeg godt kunne have fundet noget andet, men det har ikke været fokus for mig.

Rollen vigtigere end rækken
Jeppe Grønning fylder 28 år til sommer, og derfor var forlængelsen med Viborg på mange måder en vigtig og definerende aftale for midtbanemanden.

- Jeg har set det som en karrieredefinerende kontrakt, og derfor har det været vigtigt for mig at få nogle år på kontrakten. Til sommer er jeg 28 år, og der er også nogle ting uden for banen, som gør, jeg gerne vil have lidt ro på bagsmækken.

- Jeg vil gerne være med til at løfte et ansvar i en klub, som betyder meget for mig. Jeg er anfører og har arbejdet mig godt op i klubben, og den rolle ville jeg ikke nødvendigvis træde ind i en anden klub.

- Den rolle betyder mere end at være en mindre del af en klub, men måske til gengæld var mere Superliga-sikker.

- Dermed ikke sagt at jeg ikke har ambitioner, for det har jeg stadig, både for mig selv og klubben. Det skal ikke ses som et udtryk for, at jeg bare drosler ned, for jeg ser det som en kæmpe udfordring at være med til at få denne klub tilbage, hvor den hører til.

Håber at sende signal til truppen
Viborg har flere spillere med kontraktudløb til sommer, heriblandt Andreas Albers og Oliver Thychosen, og Grønning håber, at hans forlængelse sender et signal til eventuelle tvivlere.

- Jeg håber bestemt, at vi har så mange gode spillere som muligt, og der er mange dygtige spillere, der har udløb til sommer. Forhåbentlig kan man finde en løsning.

- Som fodboldspiller er der flere dele af en forhandling, og man skal selvfølgelig være tilfreds med det sted, man er. Det vil jeg ikke påvirke. Men jeg tror i hvert fald på fremtiden, og at vi kan vende hurtigt tilbage til Superligaen og etablere os, siger Grønning.

Jeppe Grønning kom til Viborg i 2012 fra FC Fyn, og siden er det blevet til 183 kampe i den grønne trøje.

sara@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar