Luk

Glad Cornelius: Har knoklet for det her

| EM | 15 kommentarer

Andreas Cornelius var meget glad for spilletiden i sejren over Schweiz og forklarer, at der ligger hårdt arbejde bag landsholdscomebacket.

Da Danmark lørdag vandt 1-0 over Schweiz, spillede Andreas Cornelius hele kampen for Åge Hareides tropper.

Det var Parma-angriberens første landskamp siden november 2018, og han nød at være tilbage på holdet efter et lille år med en slem lyskeskade, en større operation og hård genoptræning for at komme tilbage.

- For et par måneder siden havde jeg ikke regnet med at skulle starte inde i denne kamp, men sådan er fodbold nogle gange, og der ligger en hel masse hårdt arbejde bag, siger Cornelius.

- Jeg har bygget op til det her. Det er ikke bare foræringer, men jeg har knoklet for at genfinde mit niveau.

Den store angriber var dog ikke helt overrasket, da han fik at vide, at han skulle starte inde i kampen.

- Jeg kunne se det i løbet af træningerne, at jeg skulle starte. Trænerteamet behøver ikke at sige så meget, for jeg kender det her og er ikke blevet behandlet på andre måder end andre. 

- De har stor tiltro til, at jeg kan gå direkte ind i det igen, og det synes jeg, jeg gjorde fint.

Schweiz kom til nogle gode muligheder i kampen og tvang Kasper Schmeichel til en lille håndfuld store redninger.

Cornelius mener dog ikke, at gæsterne var bedre end Danmark i kampen.

- Jeg ved ikke, om man kan kalde det for en forbrydelse, at vi vandt. Kampen bølgede frem og tilbage, og de chancer, de fik, var ikke store chancer, men det var nogle gode afslutninger udefra, som Kasper reddede fantastisk.

- De spillede os ikke tyndt, og jeg synes egentlig, det var en meget lige kamp. I sidste ende handler alt om at vinde, siger Cornelius.

26-årige Cornelius står noteret for 24 landskampe.
 


Af Mikkel Nøhr

15 kommentarer

haraltidret 22:24          
Jeg synes Cornelius gjorde det hæderligt mod Schweiz. Han har helt sikkert værdi som en targetman at spille bolden op på, når det danske hold er presset, som de var i perioder af aftenens kamp. Men jeg synes stadigvæk at Cornelius har nogle udtalte mangler i sin teknik og førsteberøring. Men i en kamp, hvor Danmark ikke blev spilstyrende, gav det faktisk god mening at starte med Cornelius på top og med Braitwaithe og Yussuf Poulsen på siderne.
kimjen 22:30          
Tåkrummende indledende spørgsmål : er det her den mest ufortjente sejr du har oplevet ?
I en lige kamp med svag overvægt i spillet til Schweiz stiller " kraftidioten" af en journalist årets dummeste spørgsmål.
Det har alle dage været kendt i dansk presses historie at sportsjournalister, med få undtagelser, ikke er de skarpeste knive i skuffen !
MEN der må være en grænse,..... når det gælder landsholdet, må det forventes at der bliver stillet journalistiske og indsigtsfulde spørgsmål !
PINLIGT !!!
anders.hede 22:56          
Ja, han var uden situationsfornemmelse ham United-fan-rapporteren. Jeg kan ikke huske hans navn, men han irriterede mig også grusomt med de spørgsmål. Lad os dog få mere fokus på glæde og begejstring i det øjeblik man interviewer efter en så vigtig sejr.

Cornelius overraskede mig positivt, vandt så meget i luften og det var egentlig godt tænkt at landstræneren, men det nyttede jo ikke når der ikke var mere fokus på indlæg og de andre spillere ikke passede til et target-man-system.
Marmat 23:07          
Jeg forstår ærlig talt ikke at Corner er med - gad vide om han overhovedet opdager at vi scorer? Det ER ikke godt nok når vi skal stille med en angriber - flere andre har højere topniveau
Irakeren 23:10          
Journalisten hedder Kian Fonoudi, og har rødder fra Iran. Han er også vært for Premier League og Superliga kampe.

Han var forfærdelig, og blev ved med at sige, at Danmark fortjente ikke sejren til de danske spillere. Yussuf Poulsen var tæt på, at blive lidt sur på ham.

Han er ellers ret dygtig, men ved ikke hvad fanden der var galt med ham i dag.
somefun 23:14          
Marmat@

Corner gik ind og lavede præcist det trænerteamet ville ham ham til - hvad er det du ikke forstår?
Schelden 23:15          
Det er svært at være sportsjournalist. Enten er man for meget med på bølgen, uden evne til at forholde sig objektivt til situationen. Alternativt er man for kritisk. Kian Fonoudi tog vinklen med heldig sejr og ringe, dansk spil. Den bed modtager ikke på, men de fik omvendt et spændende interview ud af det, hvor modtager fik sat fokus på, hvad man bør forvente som dansker. Jeg synes ikke interviewet var dårligt.

Andreas Cornelius udfyldte sin rolle til tæt på perfektion. Det er ganske enkelt indiskutabelt.
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober