LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Glad DAP vil bidrage til at genrejse Lillestrøm

| Eliteserien | 1 kommentar
Glad DAP vil bidrage til at genrejse Lillestrøm
Foto: Getty Images

Infoboks

Lillestrøm - Haugesund
Eliteserien (28/04)
bet365 2,15 3,25 3,40
NordicBet 2,28 3,35 3,20

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Daniel A. Pedersen er glad for skiftet til Lillestrøm, og han vil gøre alt for at være med til at genrejse klubben, der ligger på en øjeblikkelig 13.-plads i Eliteserien. 

Den norske Eliteserien-klub Lillestrøm præsenterede i denne uge danske Daniel A. Pedersen som ny mand i klubben. 

Den 26-årige midtbanespiller fortæller, at klubben i længere tid har vist interesse i ham, og danskeren har fået et rigtigt godt indtryk af den norske klub. 

- Lillestrøm har villet have mig til klubben igennem lang tid, og jeg er blevet inviteret derop et par gange. Jeg har fået et rigtigt godt indtryk af klubben og haft nogle gode samtaler med både træneren og sportsdirektøren, hvor vi i fællesskab fik lagt en god plan, siger Daniel A. Pedersen til bold.dk. 

Daniel A. Pedersen har snakket med to tidligere holdkammerater i form af Jakob Ankersen og Niklas Backman og spurgt ind til Lillestrøms nyansatte træner, Jörgen Lennartsson, og han har kun fået positive tilbagemeldinger på den svenske træner. 

- Lillestrøm er en klub, der er ved at genrejse sig efter en dårlig første halvdel af sæsonen. Der er kommet ny træner til (svenske Jörgen Lennartsson, red.), og jeg har fået meget godt fortalt om ham af både Jakob Ankersen og Niklas Backman, der har haft ham før. 

- Det virker til, at klubben satser lidt nu, og de har blandt andet også hentet Arnór Smárason, og han er en dygtig spiller. Og i den her sæson skal vi selvfølgelig højere op i tabellen, i forhold til hvor vi ligger nu (nummer 13 i Eliteserien, red.), siger Daniel A. Pedersen. 

Hvordan er udsigten til spilletid for dig i Lillestrøm?

- Det ser fint ud. Planen er, at jeg skal have en vigtig rolle på banen, og jeg vil gøre alt for at komme hurtigt i topform. Jeg har ikke spillet fodbold rigtigt længe, så jeg trænger til at komme i gang igen.

- Jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig godt i Lillestrøm, og jeg føler, at jeg kan bidrage til holdet heroppe. Jeg vil gerne have en masse spilletid og blive en bedre fodboldspiller, så man måske kan tage et skridt videre på et tidspunkt, siger midtbanespilleren.

Daniel A. Pedersen fortæller til bold.dk, at han sagtens kan forestille sig at vende hjem til Danmark på et senere tidspunkt i karrieren. 

martin@bold.dk


Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

1 kommentar

Snigskytten 17:06          
Go vind DAP
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april