Luk

Glad Delaney: Ved ikke om vi når at fejre det

| VM | 0 kommentarer

Infoboks

Danmark - Østrig 1-0
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F
53' 1-0 Joakim Mæhle

Thomas Delaney ved ikke, om han og resten af landsholdet når at fejre VM-kvalifikationen i aften, inden de atter skal retur til deres respektive klubber. 

Danmark er klar til VM i 2022, efter holdet tirsdag aften slog Østrig med 1-0. 

Sejrsmålet faldt efter en glimrende assist fra midtbanedynamoen Thomas Delaney, der drev bolden frem og serverede den på et sølvfad for matchvinder Joakim Mæhle.

Efterfølgende var jublen selvsagt stor på banen, og den gode stemning fortsatte i omklædningsrummet. 

Sevilla-danskeren vidste dog ikke, hvorvidt fejringen skulle fortsætte, inden spillerne returnerer til deres klubber, men satte i stedet ord på sine mange følelser om aftenens begivenheder.

- Det er et godt spørgsmål. Det ved jeg ikke engang. Lige nu er der høj stemning og højt humør nede i omklædningsrummet, og som Kasper (Hjulmand, red.) siger: ”Hold kæft en rejse, vi har været på”.

- Jeg har været med i en del år nu, og jeg er stolt af gang på gang komme i Parken og se et fyldt stadion. Det er virkelig noget, der virkelig rør os. At stå og synge nationalsang med alt, hvad vi har været igennem af sygdom og uheld, der har været omkring landsholdet, så var det bare en helt vanvittig følelse i dag.

- Det var ikke så meget svar på spørgsmålet, men det var lige de største følelser, jeg har lige nu, siger Thomas Delaney med et stort grin. 

Danmark har gjort rent bord med otte sejre ud af otte mulige med en målscore på 27-0. I november venter Færøerne i Parken og Skotland på udebane.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 30. november