LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Glad Feyenoord-boss: Vi gør fremskridt

| Æresdivisionen | 1 kommentar
Glad Feyenoord-boss: Vi gør fremskridt
Foto: Getty Images

Vigtige sejre i de seneste kampe forsikrer Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst om, at hans hold gør fremskridt i øjeblikket.

Feyenoord snuppede torsdag en vigtig 4-1-sejr over VVV Venlo i Æresdivisionen og holdt på den måde snor i Ajax og PSV Eindhoven, som er henholdsvis fem og syv point foran i tabellen.

Torsdagens sejr kom som opfølgning på weekendens sejr over topholde PSV, og cheftræner Giovanni van Bronckhorst er meget glad for den udvikling, hans hold er inde i.

- Vi ville gå til vores modstander fra første fløjt og give dem følelsen af, at de ikke ville få noget. Det lykkedes helt bestemt, så jeg er ikke bare tilfreds med resultatet, men også måden vi spillede på, siger Giovanni van Bronckhorst til klubbens hjemmeside.

- Vi gav virkelig Venlo følelsen af, at de ikke ville få noget med hjem, selvom det ikke med det samme gav os en masse chancer. Men vi vidste, de ville komme, og at målene også ville komme.

- Sejren over PSV gav os mere end bare tre point. Det kunne vi se på den måde, vi spillede mod Venlo - tempoet og kombinationerne. Vi gør fremskridt, og vi skal fortsætte mod FC Emmen søndag. Det er sådan her, vi vil fortsætte, siger Giovanni van Bronckhorst.

Nicolai Jørgensen sad ude med en skade i torsdagens kamp.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Kezman69 12:15          
Udmærket. Mod Feyenoord kan man da få en ærlig dyst om titlen
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj