LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Glad Gertsen: Har været et af de bedste halvår

| Superligaen | 0 kommentarer
Glad Gertsen: Har været et af de bedste halvår
Foto: Silkeborg IF
Jeppe Gertsen har haft et godt halvår i Silkeborg IF, og det har udmøntet sig i en kontraktforlængelse, som kom som en forløsning for den 20-årige stopper.

20-årige Jeppe Gertsen forlængede mandag sin kontrakt i Silkeborg IF efter et halvt år, hvor den unge stopper har fået sine to første førsteholdskampe i Superliga-klubben.

Den gamle kontrakt mellem de to parter stod til udløb til sommer, og derfor er Gertsen ekstra glad for at have forlænget.

- Det var rigtig rart. I sommer havde jeg et år tilbage, og det har hele tiden været mit store mål at få en ny aftale, så det var selvfølgelig en forløsning, som gjorde mig rigtig glad, siger Jeppe Gertsen.

Forsvarsspilleren rykkede i sommer op som en fast del af Superliga-truppen, da han på papiret blev seniorspiller. Det har betydet, at han ikke har spillet en masse U19-bold. Alligevel har han lært en masse.

- Det har været et anderledes halvår i forhold til, hvad jeg har været vant til, fordi jeg ikke har spillet så mange kampe. Men rent udviklingsmæssigt har det måske været et af de bedste halvår, siger Gertsen.

- Jeg har virkelig kunnet mærke, at jeg er blevet en bedre fodboldspiller, fordi jeg har trænet med en masse gode fodboldspillere.

- I starten af året følte jeg ikke, at jeg var så tæt på holdet, som jeg føler nu. Så det har været et rigtig godt halvår, hvor jeg har rykket mig rigtig meget, siger Jeppe Gertsen, som får masser af opbakning fra manager Peter Sørensen.

- Han siger, at de tror på mig, og at jeg gør det godt til træning. Vi snakker meget om, hvad jeg skal gøre bedre. I sidste ende er det den bedste, der spiller, og jeg skal bare arbejde hårdt for at vise, at det skal være mig, siger Gertsen.

Forsvarsspillerens Superliga-debut kom i efterårets sidste kamp mod OB, hvor Silkeborg var foran 2-0. Gertsen kom ind kort før tid, inden OB fik reduceret til 2-1.

- Det var et stort øjeblik at komme ind. Det var noget, jeg havde drømt om, siden jeg var lille og sad på stadion og kiggede. Det var samtidig en vigtig kamp, hvor der var et arbejde, der skulle gøres, og jeg var glad for at få den tillid. Det  var en stor oplevelse, siger Gertsen.

Forsvarsspilleren har nu blikket rettet mod foråret, hvor han håber at kunne konkurrere med endnu mere med de øvrige stoppere i Silkeborg-truppen.

nicolai@bold.dk

Se England - Tjekkiet Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts