Luk

Glad Helenius om sit mål: Godt jeg bruger 47,5

| 3F Superliga | 8 kommentarer
Glad Helenius om sit mål: Godt jeg bruger 47,5
Foto: Getty Images

Nicklas Helenius var glad for sine velvoksne fødder, da han mandag rettede en bold i kassen, da AGF slog AC Horserns med 2-0.

Nicklas Helenius både scorede og fik en assist på CV'et, da han mandag fik chancen fra start for AGF i opgøret mod AC Horsens.

Scoringen kom kort før slutfløjt, da han rettede en bold ind bag Michael Lansing i AC Horsens-målet, og det var ikke helt uden held, erkender den høje angriber.

- Alexander Ludwig sparkede den ind på min fod, og så gik den i mål, så det er godt, jeg bruger 47,5, sagde han efter kampen med et grin og erkendte, at der altså var lidt held indblandet.

- Det skal også til indimellem, siger AGF-angriberen, der er kommet til fra OB.

Han er glad for indsatsen mod AC Horsens, som blev nedlagt med 2-0, men selvom han altså selv spillede godt, vil han ikke tage æren for sejren.

- Det er ikke kun min fortjeneste – vi arbejdede sgu hårdt. Specielt i den første halve time gjorde vi det godt og lagde et fint tryk. Det var ikke altid, tingene lykkedes, men vi opsøgte heldet og fik heldet.

- Vi har ventet lidt på at få heldet på vores side – det har vi manglet lidt. Vi har i de første kampe fortjent flere point, end vi har fået, så det har været lidt hårdt, siger Nicklas Helenius.

Det var AGF's første sejr i sæsonen, og derfor har der op til opgøret mod Horsens været tale om krise i den store Aarhus-klub, men det er ikke noget, de har brugt meget krudt på i truppen.

- Der er pres på, når det er sådan en stor klub. Der er masser af mediebevågenhed. Men vi har været gode til at stå sammen, og vi har vist, at vi er klar til at skaffe point til klubben.

- For os har det ikke været den helt store krise. Det havde været noget andet, hvis vi havde spillet rigtig skidt – og det har vi altså ikke gjort, siger Nicklas Helenius.

AGF er på 12. pladsen efter seks Superliga-runder. I den kommende runde venter ærkerivalen Brøndby på udebane.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

9colarm 08:09          
Han spillede - efter min mening - en rigtig skidt kamp. Bevares, et heldigt mål og en god nedtagning ved målet til 2-0 taler naturligvis til Helenius´ fordel, men resten var godt nok ikke meget ved.

Torsteinsson & Bundu var virkelig gode og selvom de langt fra lykkedes med alt, så løb de konstant i 90 min.
bjerghest 08:55          
>Han spillede - efter min mening - en rigtig skidt kamp. Bevares, et heldigt mål og en god nedtagning ved målet til 2-0 taler naturligvis til Helenius´ fordel, men resten var godt nok ikke meget ved.

Man skulle næsten tro at det var første gang du så Helenius spille. Alle i AaB, Silkeborg og OB vil beskrive ham på præcis samme måde
Gul spand 09:10          
@9colarm. Så er din mening ubrugelig! Hvis du laver en kasse og assist som angriber.. så spiller du en god kamp.
bruger 175201 09:48          
Hold nu op det viser bare klassen i AGF manden kunne ikke komme på i OB :)
Gul spand 10:13          
@175201 du har fuldstændig ret. Klasse af agf at få gang i helenius.

OB må hjertens gerne sende flere billige spillere, der kan præstere sådan. Måske mål og assists ikke betyder så meget i Ådalen :)
Kick and rush 12:23          
Synes Helenius gjorde det godt, taget i betragtning af, at han ikke har mange minutter i benene. Han er en ægte angriber, der scorer og laver en assist. I går var han ekstremt vigtig for GF. Så kan jeg godt leve med, at der er nogle fans af andre klubber, der sidder med citronfjæs over at manden ikke var en kloning af Messi i samtlige 90 minutter.
bruger 175201 11:12          
Et lucky mål som kunne gives videre til hans tidligere med spiller i OB og en assist så tror den kære helenius at han er Ronaldo det et mål
Tirsdag 17. september
Mandag 16. september