LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Glad Hobro-helt: Bolden fik én over nakken

| Danmark | 0 kommentarer
Glad Hobro-helt: Bolden fik én over nakken
Foto: Getty Images
Vito Hammershøy-Mistrati scorede fra midten i Hobros hårdt tilkæmpede 2-1-sejr over Ledøje-Smørum, der får kredit af en glad matchvinder.

Hobro har bagud 1-0 hos Danmarksserie-holdet Ledøje-Smørum tirsdag eftermiddag, inden indskiftede Vito Hammershøy-Mistrati vendte kampen på hovedet med to scoringer i anden halvleg.

Midtbanespilleren afgjorde kampen på et straffespark, efter han godt en time henne i opgøret havde udlignet til 1-1 fra midten af banen.

- Nogle vil nok sige, at det var tættere på buen, men uanset hvad var det dejligt at se den gå ind, siger Hammershøy-Mistrati til bold.dk og tilføjer:

- Jeg tænkte, at keeperen stod langt ude, så jeg ville forsøge, hvis jeg fik chancen. Det har jeg tænkt i andre kampe også, men jeg har bare aldrig fået bolden i de situationer.

- Det gjorde jeg denne gang, og så fik den ellers bare én over nakken. Jeg ramte den perfekt, og det blev faktisk et kanonskud.

Mistrati-Hammershøy kom ind i pausen ved stillingen 1-0 til Ledøje-Smørum, der får ros af matchvinderen.

- Vi spillede ikke den bedste første halvleg. Smørum gjorde alt, hvad de har lært for at få kampen over på deres side, og de spillede meget godt. I anden halvleg kom vi bedre med, pressede dem mere og skabte flere chancer, siger Hobro-profilen og tilføjer:

- I sidste runde mødte vi Lyseng - også fra Danmarksserien - og de stillede sig ned med 10 mand i eget felt og var svære at åbne. (Hobro vandt 2-1 efter forlænget spilletid, red)

- Smørum prøvede at spillede mere, og selv om de ikke ligefrem satte os under pres, så skabte de chancer til et mål mere. Kredit til dem. Det var ikke en helt normalt pokalkamp på den måde.

Hobro er uden sejr i fem Superliga-kampe og fik senest én på hatten, da de tabte 0-5 til AaB, men Hammershøy-Mistrati håber, at dagens sejr kan bringe mere med sig.

- En sejr kan altid bruges, uanset hvordan man vender og drejer den. Vi er pressede i øjeblikket og tørster efter sejre. Derfor er det også megadejligt at vinde denne, også selv om vi gør det med hiv og sving.

- Det er en lidt anderledes følelse nu, end hvis vi havde vundet efter forlænget eller straffespark. Vi gjorde arbejdet hurtigt færdigt, og det giver altid godt humør i en trup.

Hammershøy-Mistrati og kompagni gæster lørdag FC Midtjylland i sin næste ligakamp.

mikael@bold.dk


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 19. marts