LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Glad Højer: Det bedste hold vandt

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Glad Højer: Det bedste hold vandt
Foto: Viborg FF
Viborg FF's cheftræner, Steffen Højer, var glad for 2-0-sejren over FC Fredericia. Han mener afgjort, at det bedste hold vandt. 

Viborg FF tog søndag et vigtigt skridt i jagten på Superliga-fodbold efter sommerferien, da de grønblusede på hjemmebane slog FC Fredericia med 2-0 og holdt sig til i toppen af 1. division.

Derfor var det naturligt nok en glad Steffen Højer, der så tilbage på kampen. Han mener, at det bedste holdt vandt, men han ville gerne have lukket kampen tidligere.

- Det var helt klart det bedste hold, der vandt. Det er et godt hold, vi møder, men vi er ærgerlige over, at vi ikke bare lukker kampen i første halvleg - vi havde nogle rigtigt fine muligheder, siger Steffen Højer til klubbens Facebook-side. 

Cheftræneren ser frem til næste rundes kamp mod Thisted, og han håber på, at mange viborgensiske fans vil tage turen nordpå for at støtte holdet. 

- Det var dejligt med den her opbakning i dag, og jeg håber virkelig, at vi kan få folk til Thisted, for vi trænger til at vinde på udebane, siger VFF-chefen. 

Kampen mellem Thisted og Viborg spilles på fredag kl. 18.00.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar