Luk

Glad Kadrii: Eriksen elsker OB og omvendt

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,50 4,30 6,20
Oddset 1,40 4,40 7,80

Bashkim Kadrii glæder sig over, at Christian Eriksen træner på OB's anlæg for tiden. Folk elsker ham hernede, og han elsker også klubben, siger angriberen.

I sidste uge kom det i B.T. frem, at Christian Eriksen er begyndt at træne fodbold igen, efter han i sommer fik hjertestop under Danmarks EM-premiere mod Finland.

Eriksen træner med en personlig træner på OB's anlæg, og selvom han ikke træner med holdet, er Bashkim Kadrii glad for at se ham i gang igen.

- Det er sgu fantastisk for Eriksen. Det er skønt. Det er godt, han er i byen og i klubben. Folk elsker ham hernede, og han elsker også klubben, så det er kun godt for ham og klubben, siger Kadrii efter OB's 2-0-sejr i Randers søndag aften.

Kadrii tænker dog ikke på, om Christian Eriksen kommer til at træne med OB-spillerne.

- Jeg tror, Eriksen har nok at se til. Jeg tror ikke lige, han sidder og tænker på, om jeg skal ud og træne med ham. Det tror ikke, han gør, siger OB-profilen med et smil.

OB-sportschef Michael Hemmingsen afviste blankt at udtale sig om Christian Eriksen i forbindelse med pokalkampen i Randers.

Eriksen spillede som ungdomsspiller i OB, inden han i 2009 rykkede til den hollandske storklub Ajax.

Han er officielt stadig på kontrakt i Inter til 2024, men i italienske medier forlyder det, at aftalen meget vel kan blive ophævet til januar, hvilket du kan læse mere om her.


Af Martin Schmidt
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar