LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Glad Matej Delac: Der var nok at lave

| Superligaen | 5 kommentarer
Glad Matej Delac: Der var nok at lave
Foto: Getty Images

Horsens-keeper Matej Delac havde meget at se til i mandagens sejr over AGF, og det passede ham ganske fint, siger han til Horsens Folkeblad.

Målmanden Matej Delac spillede en afgørende rolle, da AC Horsens mandag slog AGF med 2-1 i Aarhus.

AGF havde nemlig flere gode tilbud, men aarhusianerne kæmpede forgæves. Til stor glæde for AC Horsens og den kroatiske målmand, som ikke havde noget imod at være travlt beskæftiget, siger han til Horsens Folkeblad. 

- Det var en meget intens kamp, og der var nok at lave for mig som målmand. Som keeper er det egentlig rart, fordi du så hele tiden er oppe på mærkerne. Det er noget, hvis du spiller en kamp, hvor du ikke har meget at lave og så pludselig skal levere, siger Matej Delac til Horsens Folkeblad.

De tre point betyder, at AC Horsens hopper op på sjettepladsen i Superligaen.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

5 kommentarer

boldgal 09:37          
Han skulle have haft det røde kort, enhver anden målmand i suppen var blevet smidt ud.
Evidente 10:23          
Han skulle have haft det røde kort, enhver anden målmand i suppen var blevet smidt ud.

Okay, interessant. Hvilke deals er det han har fået lavet med dommerne her de første få måneder han har haft i Danmark der gør, at der gælder andre regler for ham end de andre 13 målmænd?
turbocharlie666 11:00          
Boldgal, det kan virkeligt ikke betale sig, at være så bitter. Du er Agf fan, du må sgu efterhånden have vænnet dig til at tabe :D
boldgal 11:49          
turbocharlie666 nej det er jeg ikke,og nej han har selvfølgeligt ikke lavet nogle deals,han skulle bare have haft rødt længere er den ikke.
Horseman 18:53          
Jeg tror nu nok dommeren havde givet ham rødt, hvis han vurderede situation som farlig. Nogle dommere have givet rødt, men det kommer helt an på hvor nærtagende en dommer i den situation er, så at sige at enhver anden målmand havde fået rødt, det er en direkte dum kommentar. Hvis du sagde enhver anden dommere havde givet rødt, så ville det give mere mening uden at det heller ikke er korrekt. At kommentatoren i kampen flegner helt ud over den situation siger også meget om hans intelligens niveau, det var da godt at Poul Hansen var der til at køle ham ned og give en korrekt vurdering af den situation.
Søndag 19. maj