LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Glad OB-spids: Får det bedste ud af hinanden

| Superligaen | 0 kommentarer
Glad OB-spids: Får det bedste ud af hinanden
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,60 3,80 5,50
NordicBet 1,64 4,05 5,35

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Både spillere og trænere i OB får det bedste ud af hinanden i øjeblikket, siger Nicklas Helenius, der også selv føler sig i god form.

OB har været i forrygende form på det seneste og har hentet sejre i de sidste fire Superliga-kampe i træk. De har ikke tabt i de sidste ni.

27-årige Nicklas Helenius har på det seneste spillet sig til en fast plads i Jakob Michelsens startopstilling og angriberen føler sig i god form og nyder de mange sejre.

- Jeg spiller egentlig bare fodbold, som den jeg er. Lige nu nyder jeg også godt af, at vi vinder fodboldkampe, og at vi har så meget selvtillid, siger Helenius til bold.dk.

- Vi arbejder stenhårdt for hinanden, og jeg føler, at jeg har fundet en rolle på holdet, hvor jeg kan gøre en forskel. 

Helenius har scoret seks gange i Superligaen indtil nu og nyder at spille så direkte, som OB gør under Michelsens ledelse.

- Jeg synes også jeg havde en opadgående formkurve i foråret under Kent Nielsen. Man skal vænne sig til spillestilen, men jeg kan godt lide direkte fodbold. Jeg synes vi har været gode i omstillingerne og til at slå de rigtige afleveringer. 

- Jeg nyder, at vi spiller lidt mere direkte, men vi tør også sætte bolden på spil. 

I starten af sæsonen vaklede OB defensivt, men nu er der blevet lukket af, og OB'erne har kunne fokusere mere på det offensive. Det har givet pote og både spillere og trænere får det bedste ud af hinanden lige nu, lyder det fra skarpretteren.

- Vi havde meget fokus på det defensive i en periode, fordi vi lukkede mange mål ind i starten af sæsonen. 

- Nu har vi fået en god base og lukker ikke ret mange mål ind, så vi kan arbejde på det offensive nu. Det synes jeg godt man kan se. Vi er lidt mere frie og forløste i vores offensiv, ligesom vi tør sætte bolden mere på spil på de rigtige tidspunkter. 

- Vi har både gode individualister og god fart i holdet og det er vi gode til at udnytte lige nu. Der er ingen tvivl om, at vi får det bedste ud af hinanden lige nu, både spillere og trænere.

OB skal fredag aften på en svær opgave, når de møder FC Midtjylland på udebane.

nanna@bold.dk


Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. april