Luk

Glad Odey: Alle kan se jeg er Randers-spiller

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AZ Alkmaar - Randers FC
Europa Conference League Gruppe D (09/12)
Oddset 2,25 3,45 3,15
bet365 2,20 3,70 3,10

Randers' giftige angriber Stephen Odey er lykkelig over at have skrevet kontrakt med klubben. Nu skal jeg ikke fortælle journalister, om jeg bliver eller ej, fortæller han.

Stephen Odey har denne sæson været et fremragende bekendtskab for Randers FC, der inden sæsonen lejede den nigerianske angriber i belgiske Genk.

Efter en række stærke præstationer har kronjyderne så sikret sig en kontrakt med Odey indtil 2024, og det er han meget tilfreds med.

- Jeg er meget glad, for nu skal jeg ikke svare på journalisternes spørgsmål, om jeg bliver i klubben, eller om jeg forlader den. Nu kan alle se, at jeg er Randers-spiller, fortæller Odey i et interview til klubbens hjemmeside efter 4-1-sejren søndag over Vejle.

I interviewet kommenterer Odey også på samarbejdet med hans angrebspartner Alhaji Kamara.

- Selvom vi spiller den samme position, kan alle se vores forhold og vores kærlighed. Alt er der. Det startede egentlig uden for banen. Vi taler sammen, vi går ud og spiser sammen. Det hjælper os i kampene, at vi har et godt forhold. Hvis jeg laver fejl, ved jeg, at han er der til at hjælpe, fortæller Odey.

Odey har siden sit skifte brilleret med fem mål i ni kampe for hestene, der ligger nummer tre i 3F Superligaen. Holdets næste Superliga-kamp er søndag ude mod Brøndby.


Af Peder Carlsen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december