Luk

Glad Pallesen: Præstationerne er faldet i hak

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (13/12)
bet365 2,00 3,75 3,40
NordicBet 2,20 3,75 3,10
YouBet 2,15 3,80 3,05

Kristoffer Pallesen føler, at hans præstationer efterhånden er faldet i hak i AaB, hvor han ikke altid har været lige godt kørende.

Kristoffer Pallesen har i løbetaf sin tid i AaB været udsat for en del kritik, fordi han ikke levede op til de forventninger, der var til ham.

På det seneste har han dog spillet fast og gjort det godt, og AaB har derfor belønnet ham med en ny kontrakt, som den 29-årige højreback er rigtig godt tilfreds med.

- Jeg er mega glad for at fortsætte i AaB. Jeg har fra første dag haft det rigtig godt i miljøet og omklædningsrummet, og efterhånden føler jeg mig mere hjemmevant i måden, vi spiller på. Det seneste stykke tid er præstationerne også faldet i hak i kampene, siger Kristoffer Pallesen.

De to parter er blevet enige om at fortsætte samarbejdet helt frem til sommeren 2024.

- Aftalens længde vidner om, at vi viser hinanden tillid. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ikke er 21 år længere, men jeg træner hver eneste gang, og fysikken er jeg slet ikke bekymret for.

- Når det er sagt, er forlængelsen også et udtryk for, at AaB ser mig som en person, der kan bidrage til truppen både på grønsværen og uden for banen, hvor jeg også føler, jeg spiller en rolle.

- Spillemæssigt er vi inde i en god periode i øjeblikket, og hvis vi fortsætter med at præstere sådan, har vi fine muligheder for både at slutte i top-6 og kæmpe os videre i pokalturneringen.

- I truppen har vi sund konkurrence om pladserne, og der er en god kombination af rutinerede kræfter krydret med spændende, unge spillere, så det er et rigtig spændende projekt at skulle være en del af de næste fire år, siger Kristoffer Pallesen.

Det er hidtil blevet til 67 kampe i AaB-trøjen.

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december