Luk

Glad Priske: Marcondes vil løfte niveauet

| 3F Superliga | 8 kommentarer
Glad Priske: Marcondes vil løfte niveauet
Foto: Brentford FC

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,25 3,40 3,10
NordicBet 2,36 3,35 3,00
Oddset 2,25 3,45 3,05

FC Midtjylland-træner Brian Priske fremhæver Emiliano Marcondes' stræben efter at blive bedre og skarphed foran mål. 

FC Midtjylland hentede Emiliano Marcondes ind fra Brenford i slutningen af transfervinduet, og cheftræner Brian Priske er godt tilfreds med tilgangen. 

Han spår, at den tidligere FC Nordsjælland-profil bliver en gevinst på flere områder. 

- Først og fremmest er han en spiller med output, og det kan man som træner altid bruge, siger Priske til bold.dk og tilføjer: 

- Derudover han er meget hårdtarbejdende, og jeg er sikker på, at han bliver god for os, også fordi han bidrager med selvtræning og hele tiden har øje for, hvordan han bliver bedre. Han vil være med til at løfte niveauet sammen med de andre.

FCM har spillet 4-3-3 i første kampe under Priske, og her sidder brasilianske Evander på den plads som 10'er, der umiddelbart passer Marcondes bedst. 

Priske har dog ingen umiddelbare planer om at skifte formationen. 

- Ikke som det er lige nu, men man skal jo aldrig sige aldrig. I forhold til tal og formationer er det vigtigste for mig dog det udtryk, vi har som hold og spillernes indbyrdes relationer. 

- Det betyder mere, at vi har 11 mand, der arbejder hårdt for hinanden, så vi får det bedste ud af dem, end hvordan talkombination er fra starten af en kamp, siger FCM-træneren. 

Marcondes er foreløbigt kun tilknyttet til nytår, og det passer Priske fint. 

- Jeg er sådan skruet sammen, at jeg fokuserer mest på den korte bane. Og hvis Emiliano sammen med holdet præsterer på et højt niveau i efteråret, er jeg sikker på, at han også er her efter jul, siger Priske. 

Marcondes markerede sig forleden med et mål og to assists i FCM-reservernes 3-1-sejr over Esbjerg. Han kan få officiel debut i udekampen mod Lyngby søndag. 


Af Mikael Blond
Søndag 15. september