Luk

Glad Sanneh: Hausner er som familie for mig

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AGF
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 1,98 3,50 4,00
Oddset 1,97 3,60 3,80
bet365 1,90 3,75 3,80

Bubacarr Sanneh glæder sig over sit skifte til AGF, hvor han blandt andet ser frem til at spille med et velkendt ansigt i form af Sebastian Hausner.

AGF har mandag præsenteret forstærkning til forsvaret med tilgangen af 26-årige Bubacarr Sanneh.

Den tidligere Superliga-profil er hentet på en lejeaftale fra Anderlecht, og han ser frem til at blive en del af projektet i Aarhus.

- Først og fremmest vil jeg sige tak til træneren og folkene omkring klubben. Det føles rigtig godt at være tilbage i Danmark, siger Sanneh til AGF TV og fortsætter:

- Bubacarr er en spiller, der altid er åben for at lære nye ting og fra nye folk, for som fodboldspiller får man aldrig nok eller bliver tilfreds, så hver dag er en læringsproces.

- Lige nu skal jeg have svar på mine corona-tests, og når de er negative, er jeg klar til at træne med holdet, hvilket jeg ser frem til.

- I øjeblikket gør AGF det virkelig godt, så hvis nogen skal komme og kæmpe sig ind på holdet, skal man arbejde rigtig, rigtig hårdt. Jeg har fulgt AGF i et stykke tid nu, og de gør det så godt, siger Sanneh.

Har kendt Hausner længe

I AGF bliver Bubacarr Sanneh holdkammerat og forsvarskollega med 20-årige Sebastian Hausner, og de to kender hinanden i forvejen.

Hausner har nemlig spillet ungdomsfodbold i AC Horsens, hvor Sanneh i 2014 kom til.

- Sebastian Hausner er som familie for mig, for hans forældre var de første danskere, der bød mig velkommen i deres hjem og tog hånd om mig, da jeg kom til Danmark første gang.

- Jeg har kendt ham, siden han var 13-14 år gammel. Han er en god dreng, og jeg er virkelig glad for at se, hvordan han har udviklet sig, siger Sanneh og afslutter:

- Jeg sagde altid til ham, da han var ung, at som fodboldspiller handler det om at drømme. Vi troede aldrig, at det her ville ske, men jeg ser frem til at træne med ham og spille nogle kampe med ham.

Bubacarr Sanneh forlod i januar 2018 AC Horsens til fordel for FC Midtjylland, hvorfra han efter blot halvt år blev solgt videre til Anderlecht for omkring 60 millioner kroner.

Stopperen har stadig to og et halvt år tilbage af sin aftale i den belgiske storklub.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

14 kommentarer

Emilfu 10:44          
Det er en god historie det her.

Og et spændende makkerpar + Tingager.

Udover lige FCM, er det vel det stærkeste centrale forsvar i superligaen
Sebalist 10:49          
"- Bubacarr er en spiller, der altid er åben for at lære nye ting og fra nye folk, for som fodboldspiller får man aldrig nok eller bliver tilfreds, så hver dag er en læringsproces.

Efterfulgt af
"- Lige nu skal jeg have svar på mine corona-tests, og når de er negative, er jeg klar til at træne med holdet, hvilket jeg ser frem til."

... Omtaler han sig selv i tredjeperson, eller bliver han præsenteret, for efterfølgende at fortælle om sine tests??
MA94 10:54          
Emilfu, lad os nu lige se Sannehs niveau før du gør GF´s forsvar til en af ligaens bedste.

Selvfølgelig ser det spændende ud, men lad os lige slå koldt vand i blodet.
BoroDane 10:57          
Omtaler han sig selv i tredjeperson
Det ville være episk hvis han gjorde det. Måske lige krydre det med en Chuck Norris joke. "Bubacarr er fodboldens Chuck Norris"
matteotti 11:10          
Emilfu: "Udover lige FCM, er det vel det stærkeste centrale forsvar i superligaen"

Ej slap nu lige af. Du mener altså at Sanneh som er totalt ude af form og ikke har præsteret i to år, sammen med Tingager, der er en god men ikke enestående Superligaspiller, er bedre end Zanka og Boilesen/Nelsson?
Skytte 11:12          
Er der en købsoption med i lejeaftalen?
Toon Toon! 11:14          
Det er sgu en meget god historie :)
Søndag 7. marts
Lørdag 6. marts