Luk

Glad Skive-anfører: Fik hår på brystet i Hobro

| Danmark | 2 kommentarer
Glad Skive-anfører: Fik hår på brystet i Hobro
Foto: Jan Sand

Infoboks

Vendsyssel - Skive
NordicBet Liga (21/08)
Oddset 1,65 3,80 5,20

Christoffer Østergaard har det som blommen i et æg i Skive, som han spår gode overlevelses-chancer.

Oprykkerne fra Skive har på trods af fredagens 0-2-nederlag på hjemmebane til Viborg fået en godkendt start på sæsonen i 1. division.

Holdets forsvarskrumtap og anfører, Christoffer Østergaard, lægger da heller ikke skjul på, at han er glad for tilværelsen i Skive.

- Det er en historisk svær 1. division, men jeg synes, at vi ser stærke ud. Vi har mange kort at spille med. Vi har superdygtige offensive spillere, og vi er blevet gode til at stå defensivt. Jeg tror på, at vi kan begå os i den her række, siger han til bold.dk og tilføjer:

- Personligt har jeg det jo som blommen i et æg. Jeg har det supergodt. Jeg har en vigtig rolle, får lov til at tage et stort ansvar og spiller hver weekend. Jeg er rigtig glad for at være i Skive.

Den 26-årige midtstopper forlod i starten af 2016 barndomsklubben Hobro, og endte inden et kort stop i Brabrand i Skive.

Selvom det ikke blev til meget Superliga-fodbold i Hobro, så har Christoffer Østergaard taget en masse erfaring med sig til Skive.

- Nu fik jeg ikke mere end små 10 Superliga-kampe i Hobro, så meget var det ikke. Men jeg fik hår på brystet. Det var tidligt, at jeg spillede Superliga i forhold til hvor jeg var i min karriere, siger han og fortsætter:

- Så jeg lærte helt klart noget af det. Jeg fik også nogle slag af det, men jeg fik rigtig meget med. Det er klart, at der var bare et andet pres i Hobro. Det var en god læring.

Han mener dog ikke, at det spillemæssige skridt er så stort fra Superligaen til 1.division.

- I min verden er der ikke særligt stor forskel på 1. division og Superligaen. I hvert fald udenfor top seks i superligaen. Men det er klart, at der er et helt andet pres i Superligaen og flere fans. Det er nok mest på det parameter, at der er forskel, siger Christoffer Østergaard.

På det personlige plan håber anføreren, at han kan bygge videre på den målfarlighed, som han har vist prøver på i både 1. og 2. division.

- Jeg har selv nogle mål om, at vi skal lukke få mål ind og stå godt defensivt, og så vil jeg gerne være farlig i den anden ende, hvor jeg sluttede godt sidste år og kom godt i gang i første kamp i denne sæson, siger han og slutter:

- Jeg håber at kunne byde mig til i den ende. Man får en fornemmelse af, at man kan lave dem, når man først får hul. Jeg håber at kunne lave nogle flere inden alt for længe.

Christoffer Østergaard har lavet ni mål i 87 kampe for Skive.


 


 

 


Af Anders Borup

2 kommentarer

Ligeimidten 08:43          
Sygt nok, Hobro er også en KÆMPE klub.. Come on.. Jeg fik hår på fløjten i syvende..
bruger 167608 09:19          
Billedet minder om en Biva reklame...
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august