Luk

Glad Thomasberg: Vi dominerede stort

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 1,72 3,75 4,75
NordicBet 1,86 3,75 4,20
YouBet 1,83 3,75 4,15

Thomas Thomasberg var ovenud tilfreds med sit Randers FC-mandskab, som søndag slog SønderjyskE med 3-0.

Randers FC bankede søndag SønderjyskE med 3-0 i 3F Superligaen, og cheftræner Thomas Thomasberg var nærmest udelukkende positiv efter opgøret på hjemmebane.

Og han synes absolut ikke, at sejren var for stor.

- Jeg synes, det var meget passende. Man sidder altid i pausen og tænker, at man kunne have scoret et mål mere – jeg synes, vores dominans var stor, siger Thomas Thomasberg.

- Heldigvis scorede vi tidligt i anden halvleg og med undtagelse af nogle meget få gange, så kom SønderjyskE ikke rigtig tæt på. Det var fedt at spille til nul, og så fik vi igen scoret tre gange.

- Det var en suveræn indsats, selvom der har været lidt udfordringer i løbet af ugen og lige op til kampen, hvor Johnny Thomsen kom og sagde, at han havde fået det dårligt, siger Thomasberg.

Kevin Conboy var ikke med, og Johnny Thomsen blev altså syg kort før kampstart – men Randers-truppen var forberedt.

- Det gav ikke uro, for det er ikke nogen hemmelighed, at vi i et par dage har vidst, at Kevin ikke ville komme – og vi har også trænet det. Det var ikke noget helt nyt opfundet scenarie – og så spillede Erik Marxen bare bundsolidt ude på backen, siger Thomasberg.

Han var ganske imponeret af selve den fodboldmæssige indsats i opgøret.

- Vi satte os på kampen fra start – både i duelspillet og i spillet med bolden. Vi fik en chance allerede efter 20 sekunder, og det var envejstrafik især i starten af kampen.

- Det virkede, som om at det var et spørgsmål om tid, før vi ville score det første mål. Vi dominerede både i forhold til det fysiske og det spillemæssige.

- Der var nogle halve chancer, hvor vi kunne have været endnu skarpere, men vores defensiv var solid i hele kampen – og det er vigtigt for vores base, siger Thomasberg.

Randers er på sjettepladsen i Superligaen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december
Søndag 8. december