LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Glad VB-chef: Vi får flot salgssum for Lauritsen

| Superligaen | 12 kommentarer
'Vi skal ha' så mange point for at nå top 6' - optimistisk OB-træner
OB henter smal sejr over Vejle i chancerig kamp - se målet her
Sormani storroser Finnbogason: Fantastisk personlighed - kan ændre resten af vores sæson
Riddersholm: Vi gør det svært for os selv - tænker slet ikke på top-6
Finnbogason om debutmål for Vejle: Hold kæft, hvor er det fedt at være tilbage
Glad VB-chef: Vi får flot salgssum for Lauritsen
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 1,50 4,33 6,50
NordicBet 1,53 4,25 6,35
Oddset 1,55 4,10 6,20

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Vejle Boldklub får en flot salgssum for Rasmus Lauritsen, som er røget til IFK Norrköping, afslører teknisk chef Jacob Krüger.

Rasmus Lauritsen var en tand for langt fra spilletid i Vejle Boldklub og søgte derfor et exit - nu er han landet hos svenske IFK Norrköping.

Han nåede dermed halvandet år i den røde VB-trøje, og i Nørreskoven er man stolt af at have udviklet Rasmus Lauritsen, så han nu er endt som et salg.

- Vi fik et forsvarstalent med stort F ind i sommeren 2017. Rasmus udviklede sig meget gennem sæsonen i 1. division og påkaldte sig allerede dengang opmærksomhed fra klubber i udlandet, siger teknisk chef Jacob Krüger til klubbens hjemmeside.

- Efter den første halvsæson i Superligaen stod det klart for alle, at Rasmus også havde niveauet til at tage skridtet højere op. Det er vigtigt for Vejle Boldklub, at vi både udvikler og tjener penge på talenterne. 

- Eksemplet med Rasmus Lauritsen viser netop, at vi kan lykkes med dette. Vi har udviklet på Rasmus og sælger ham nu videre for en flot salgssum. Det er et stort cadeau til trænerteamet, der har udviklet ham, og en tiltro til strategien.

- Vi føler os godt dækket ind i bagkæden og har en øget konkurrence om pladserne. Vi ved også, at Rasmus har spillet sig ind i hjerterne på tilhængerne med sin altid 100 procents indsats, siger Jacob Krüger.

Rasmus Lauritsen har en fortid i Skive IK og FC Midtjylland. Han nåede 20 førsteholdskampe i Vejle Boldklub i denne sæson.


Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

Arsenal Fan 11:25          
Hvorfor er det hemmeligt, hvad han er solgt for?
Havenisse 11:34          
Det Er meget normalt at klubber ikke offentliggør hvad spillere er købt eller solgt for. Men for os udefra er det pisse irriterende.

Mener kun de børsnoterede skal oplyse det ifølge reglerne.

Mit bud er at det ofte er den købende klub der ønsker at købsprisen skal være hemmelig.
Havenisse 12:06          
Hvilket jeg også skrev i tråden her

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5278216
kring78 12:47          
Igen forstår jeg dog ikke hvorfor han ikke var selvskreven i forsvaret. En 22 årig byttet ud med en på 36. Og så kun få de få millioner for ham. Øv øv med øv på
sparkliz 12:55          
Kring78, men der var ikke en finger at sætte på Branko Illic indsats i kampen mod SE.
Han spillede meget rutineret, og stressede aldrig når han skulle af med bolden, heller ikke i pressede situationer. Samtidig havde han nogle fine afleveringer, inklusive den til Kjartan, som han var tæt på at få banket ind.


Vi har fået mange centerforsvare med Rasmus, kan godt forstå de gerne ville sælge en, og nu tjener vi endda en slat penge. Sådan er fodbold. Jeg er sikker på Illic nok skal blive en gevinst på den korte bane, som handler om overlevelse.
Havenisse 12:57          
Men som den 36 årlige spillede, så var det et niveau over Rasmus.

Ville også hellere have en 36 årlig Ronaldo end en 22 årlig Munir, blot for at sætte det på spidsen, at hvis niveauet er højere ved den 36åroge i en vigtig halvsæson, så må den 22åroge på bænken. Det ville Rasmus ikke plus vi fik et fint bud fra en storklub 8 svenske forhold. Og resten er historie
Tirsdag 23. april