Luk

Glad Viborg-chef: Kunne have vundet 10-0

| Sydbank Pokalen | 2 kommentarer
Glad Viborg-chef: Kunne have vundet 10-0
Foto: VFF.dk

Viborg FF kunne have vundet 10-0 over FC Sønderborg i tirsdagens pokalkamp, siger cheftræner Jacob Neestrup til Viborg Folkeblad.

Viborg FF spillede sig tirsdag stensikkert videre i pokalturneringen, da Jyllandsserie-holdet FC Sønderborg blev nedlagt med 4-0.

Cifrene kunne dog have været endnu mere voldsomme, mener cheftræner Jacob Neestrup.

- Vi kunne sagtens have vundet 10-0 - og det er ikke at overdrive. Det havde været mere retvisende, siger han til Viborg Folkeblad.

Sejren betyder, at Viborg er klar til tredje runde i pokalturneringen, og det er godt, for så kan nogle af reserverne også få kampe i stængerne.

- Men vi går altså virkelig efter den store kamp. Vi vil så langt som muligt, og så kan vi forhåbentlig på et tidspunkt møde et hold, der kan trække lidt tilskuere på stadion - og så skal vi give det hold kamp til stregen, siger Neestrup.

Viborg slog Jammerbugt FC i første runde af pokalturneringen. Der trækkes lod til næste runde torsdag klokken 13.00.

De grønklædte skal i weekenden forsøge at følge op på tirsdagens sejr, når turen går til hovedstadsområdet, hvor Fremad Amager venter i 1 division.

I den næstbedste række er viborgenserne en smule under pres. Hvis FC Fredericia vinder sin kamp mod Skive IK fredag, er der hele seks point op til fredericianerne på førstepladsen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

VictorCK 09:32          
At vinde 4-0 i en kamp, man kunne have vundet minimum 10-0, svarer til en piv hamrende elendig indsats.
Ayelads 12:18          
Sjov logik. Har man nogensinde spillet dårligt, hvis man kunne have scoret mange flere mål, end man gjorde?
Fredag 20. september