Luk

Glad Viborg-chef takker FCK for god dialog

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Glad Viborg-chef takker FCK for god dialog
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Viborg FF-sportschef Jesper Fredberg er glad for aftalen med den nye cheftræner Jacob Neestrup, og han er glad for den gode dialog, der har været med FC København i forløbet.

Jacob Neestrup skifter jobbet som assistenttræner i FC København ud med cheftræner-jobbet i Viborg FF, og det har krævet, at københavnerne har været villige til at slippe ham.

Det har de været, og det er de glade for i Viborg, fortæller sportschef Jesper Fredberg.

- Udover en god dialog med Jacob Neestrup har hans tidligere klub FCK også været en væsentlig del af, at samarbejdet er blevet en realitet. De har været fleksible og åbne gennem hele forløbet, og der skal lyde en tak til FC København, siger Fredberg til klubbens hjemmeside.

Jacob Neestrup er et ganske ubeskrevet blad på den danske trænerscene, men Fredberg er meget glad for aftalen.

- Som klub sigter vi højt med alt, hvad vi laver. Det gælder også på cheftrænerposten, og derfor er valget faldet på Jacob Neestrup, siger Fredberg.

- Jacob Neestrup er en yderst talentfuld samt fagligt dygtig træner, og han står for de grundværdier i form af fight, seriøsitet og sammenhold Viborg FF er funderet på.

- Derudover tager Jacob Neestrup en stærk vindermentalitet med sig fra sin tid i FCK. Han kan være med til at bringer VFF til det næste niveau.

- At Viborg FF kan tiltrække en kapacitet som Jckob Neestrup, vidner om, at klubben repræsenterer et solidt projekt med et stærkt potentiale. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere samarbejdet, siger Fredberg.

Jacob Neestrup er ansat på en funktionæraftale.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 19. juli