Luk

Glad Viborg-kaptajn roser modig ledelse

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Glad Viborg-kaptajn roser modig ledelse
Foto: VFF.dk

Infoboks

Viborg - FC Roskilde
NordicBet Liga (26/07)
NordicBet 1,46 4,40 6,60
Oddset 1,45 4,40 6,60

Viborg FF-anfører Jeppe Grønning er meget glad for sin nye træner Jacob Neestrup, og han roser ledelsen for at tage et modigt valg om en langsigtet strategi med en ung træner.

Viborg FF har ansat den bare 31-årige træner Jacob Neestrup som cheftræner, og han skal være med til at indlede et langt, sejt træk, som skal gøre Viborg til en fast bestanddel af Superligaen.

Anfører Jeppe Grønning har efterlyst lige præcis en langsigtet strategi. Det har han fået, og han er glad.

- Jeg synes, det er rigtig spændende, og det er meget i tråd med det, der blev meldt ud i forhold til en ny tankegang og struktur i klubben. Man tør tænke ungt, nyt og moderne, og det er fedt, siger Jeppe Grønning til bold.dk.

Hvad betyder det for dig, at der lægges op til en langsigtet plan?

- Det betyder rigtig meget. Det er altafgørende i en klub som vores, at man har et fundament at bygge ud fra.

- Der kan være gode og dårlige år, men man kan altid bygge videre på noget, og man er ikke så styret af den enkelte kamp og sæson, for så skal man starte forfra alt for ofte.

- Det her kan ryste lidt op i os alle sammen, og det er vigtigt efter nogle år, hvor det ikke er gået så godt, siger Jeppe Grønning.

Jacob Neestrup kommer til efter en årrække i FC København, hvor han har været ungdomstræner og senest assistenttræner i Superligaen.

- Han kommer fra Skandinaviens største klub, hvor der er en vinderkultur, og det har vi i den grad brug for at få overført til vores klub.

Han er en ung mand på bare 31 – kommer det til at spille en rolle?

- Nej. Det bliver mere og mere moderne med unge trænere, og han virker meget tydelig i det, han vil, og det er det afgørende.

- Han har også en del erfaring, fordi han har startet sin trænerkarriere så tidligt, så hans alder bliver ikke noget issue.

Det lyder til, at det ikke kunne være meget bedre?

- Jeg har det forbehold, at jeg ikke har set ham på banen endnu, men jeg er meget, meget positiv, og det er sådan noget her, jeg havde håbet på.

- Jacob virker til at ville klubben rigtig, rigtig meget. Det er meget vigtigt, at vi har folk, der brænder for klubben og for udvikling, siger Jeppe Grønning.

Jacob Neestrup er blevet ansat på en funktionæraftale.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

Per61 16:38          
Jeg er enig med Grønning i at det er et modigt, men også innovativt valg. Det er forhåbentlig starten på en ny æra med vindermentalitet og elitesatsning. Viborg skal op i superligaen til næste år. Nu har de misset oprykningen flere år i træk, så der er ikke plads eller tid til flere eksperimenter. Nu skal der resultater til og det kan ikke gå hurtigt nok at komme op hvor vi hører hjemme. Men det kræver at træner sammen med den sportslige ledelse har store ambitioner på klubbens vegne og er parat til at investere i de rigtige spillere. Og det er ikke sekundære seriespillere eller afdankede tidligere divisionsspillere, men unge dygtige talenter med udviklingspotentiale styret af rutinerede kvalitetsspillere fra aller øverste hylde. Mit forslag er at hente nogle af vores dygtige udlandsproffer hjem til at være medvirkende til at bygge noget stort op i Viborg. Og sørg for at få Apple som en af hovedsponsorerne nu hvor de bygger nyt hovedkvarter i byen...!
MKilgallon 16:48          
Ikke ligefrem et nyt hovedkvarter.
Blot et datacenter.
TheXfmf 16:57          
Ville sgu ellers være ret vildt, hvis de ligefrem byggede hovedkvarteret i Viborg.
Steph04 19:51          
Tror ikke Apple sponsorer nogle. Det behøver de heller ikke. Men nu har Viborg allerede store virksomheder i sponsor netværket, og et større netværk end de fleste klubber. Lars Seier er fra Viborg området, så han må da gerne investere lidt i klubben ;)
Ayelads 01:42          
... ja eller Bach gruppen for den sags skyld.
Onsdag 24. juli
Tirsdag 23. juli