Luk

Glad Wind: Vi burde vinde større end det

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Jonas Wind var særdeles godt tilfreds med FC Københavns præstation i 2-1-sejren over Brøndby IF, og han mener, at sejren kunne have været større.

FC København vandt søndag 2-1 over Brøndby IF, men den sejr kunne have været større, hvis man spørger FCK's matchvinder, Jonas Wind.

- Vi kom rigtig godt ud til kampen, sad godt på dem og lagde et godt pres, hvor vi tit vandt bolden på deres banehalvdel og kunne blive farlige derefter. Lidt ufortjent, hvis der er noget, som hedder det i fodbold, at vi ikke var foran ved pausen, men det har været lidt symptomatisk for os, at vi har været i kontrol men så lukkede et dumt mål ind, siger han til TV3 Plus og fortsætter:

- Vi sad 100 procent på spillet i anden halvleg, og vi burde vinde større end det.

Han glæder sig over, at FCK har hentet to derby-sejre i træk.

- Det betyder rigtig meget med en derbysejr. Det er anden gang i træk, så det er en skøn følelse. Det er en kamp, der altid betyder rigtig meget, og i dag var der lidt ekstra på spil både for os og for Brøndby, der ligger godt til i mesterskabskampen. Så tre point luner rigtig meget.

Med sejren kan FCK fortsat nå førstepladsen i Superligaen, da der er fem point op til FC Midtjylland på førstepladsen før de sidste to runder.

- Alt er åbent, før de sidste runder. Der er tre hold, som matematisk kan vinde ligaen. Selvfølgelig er det svært for os, men nu har vi Midtjylland på onsdag, hvor vi selvfølgelig går efter at vinde, og så kan det blive en rigtig spændende sidste spillerunde, siger Wind.


Af Jonas Dalgård
Søndag 20. juni