Luk

Glad Zanka efter sejr: Jeg er ikke 100 procent

| Super Lig | 0 kommentarer
Glad Zanka efter sejr: Jeg er ikke 100 procent
Foto: Fenerbahce

Der går endnu lidt tid, før Mathias Zanka Jørgensen er på 100 procent i Fenerbahce – alligevel var han lørdag med, da klubben slog Istanbul Basaksehir.

Mathias Zanka Jørgensen er gået direkte ind i startopstillingen i sin nye tyrkiske klub Fenerbahce, og lørdag var han med til at føre klubben til sæsonens anden sejr.

En af de store tyrkiske klubber, Istanbul Basaksehir, blev nedlagt med 2-1, og det var en glad Zanka, der efter opgøret blev interviewet.

- Det er sådan her, Fenerbahce skal være. Selvom det ikke går som smurt, skal vi vinde. Vi kæmpede meget for det. Vi ville gerne gøre fansene på tribunen og derhjemme glade, og det lykkedes vi med – vi har givet dem grund til at juble, siger Zanka ifølge klubbens hjemmeside.

Mathias Zanka Jørgensen skiftede til Fenerbahce kort før sæsonstart, så han har stadig noget formmæssigt at indhente, erkender han.

- Jeg bliver bedre hver dag. Jeg er ikke på 100 procent endnu – det kræver lidt mere tid, siger Zanka, som dog nyder sin nye tilværelse i Fenerbahce.

- Vi har et godt hold, og der er en god atmosfære. Vi prøver at skabe en god kemi, så vi kan nå voresmål i maj, siger Zanka med henvisning til mesterskabet.

Fenerbahce skal i kamp i næste weekend, hvor Trabzonspor kommer til Istanbul.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 21. september