Luk

Luk

Gladbach belønner keeper: Får ny kontrakt

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach har valgt at forlænge kontrakten med Moritz Nicolas, så de nu har papir på keeperen frem til sommeren 2026.

Moritz Nicolas har fortsat sit store gennembrud hos Mönchengladbach til gode, da han gennem de seneste sæsoner har været sendt på leje i flere omgange.

I den tyske Bundesliga-klub har de dog stadig en stor tro på, at Nicolas i fremtiden kan blive en sikker sidste skanse på Borussia Park, og derfor har de valgt at forlænge kontrakten.

De meddeler Gladbach på deres hjemmeside.

- Vi er meget tilfredse med Moritz' udvikling. Vi har naturligvis fulgt hans præstationer nøje. Moritz spillede regelmæssigt på et højt niveau sidste år og udviklede sig fantastisk.

- Vi er overbevist om, at han kan gøre sig gældende hos os. For hans videre udvikling vil et nyt udlån være vigtigt. Der kan han helt sikkert hjælpe en anden god klub og selv få yderligere konkurrenceerfaring, siger Borussias sportsdirektør Roland Virkus.

I den seneste sæson var Nicolas udlejet til Viktoria Köln i 3. Liga, og det ser ud til, at han igen skal på jagt efter spilletid andetsteds.

24-årige Moritz Nicolas har fået en kontrakt, som løber frem til sommeren 2026.


Af Raymund Nelausen
Søndag 26. juni
Lørdag 25. juni