Luk

Gladbach fik første sejr efter Stindl-show

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Bielefeld 3-1
Bundesliga
35' 1-0 Lars Stindl
45' 1-1 Masaya Okugawa
69' 2-1 Lars Stindl
72' 3-1 Denis Zakaria

Mönchengladbach sikrede sig søndag aften sæsonens første sejr, da de slog Arminia Bielefeld med 3-1 i Bundesligaen, hvor anfører Lars Stindl blev noteret for to mål.

Mönchengladbach har ikke fået den bedste start på Bundesliga-sæsonen, da de efter tre runder fortsat var uden sejr og stod noteret for blot et enkelt point.

Søndag skulle de møde Arminia Bielefeld, som faktisk var ubesejret i den nye sæson. Det er dog ikke noget, som de skal prale med, da de har fået tre uafgjorte kampe i streg.

Men stimen uden sejre ville søndag få sin ende for et af mandskaberne, hvor hjemmeholdet fra Gladbach først kunne bringe sig i front med 1-0 efter 35 minutter.

Her modtog Lars Stindl bolden lidt udenfor feltet, hvor han efterfølgende tog chancen. Det var en god ide, da den 33-årige anførers skud blev afrettet, så den snød Stefan Ortega inde i målet, og så var Gladbach foran.

Bielefeld svarede dog hurtigt igen, da de lige før pausen udlignede til 1-1 ved Masaya Okugawa.

Her fejlede Gladbach fuldstændig, da de skulle trække en offside på japaneren, der i stedet havde frit løb ned mod mål. Her skulle Okugawa bruge to forsøg, inden han sendte bolden over stregen.

Ikke den bedste slutning på første halvleg for værterne, men efter pausen ville de i løbet af tre gyldne minutter få afgjort opgøret.

Efter 69 minutter var Stindl nemlig på spil igen, da Gladbach viste klassen og fik skabt et fremragende angreb. Her formåede de at udspille Bielefelds defensiv, inden Stindl kunne heade et Patrick Herrmann-indlæg i kassen.

Det blev straks bedre tre minutter senere, da Denis Zakaria nu også ville lege med på Borussia-Park. Her startede han selv angrebet på egen banehalvdel, hvor han snød et par spillere.

Efterfølgende gik det stærkt, hvor Gladbach stormede ned mod gæsternes mål, og så kunne Zakaria selv sætte sidste fod på angrebet, som endte med et mål til 3-1.

Det blev kampens sidste scoring, og dermed sikrede Gladbach sig den første sejr i denne sæson, da de slog Bielefeld med 3-1. Danske Jacob Barrett Laursen spillede hele kampen for gæsterne.


Af Raymund Nelausen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober