Luk

Gladbach så Randers-juvel an: Stor oplevelse

| Bundesliga | 7 kommentarer

Infoboks

Middelfart - Randers FC
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 10,00 5,50 1,25

17-årige Filip Bundgaard trænede i sidste uge med i tyske Mönchengladbach, og Randers-talentet er glad for, hvordan det gik.

Randers FC har sig et stort talent i Filip Bundgaard, og det har større klubber også fundet ud af.

Ajax har tidligere inviteret Bundgaard til prøvetræning, og i sidste uge besøgte han Bundesliga-klubben Mönchengladbach.

- Det gik rigtigt fint. De tog godt imod mig og fik mig til at føle mig velkommen, siger Filip Bundgaard til Randers' hjemmeside.

- Jeg fik scoret mål og lavet assists og kunne fint være med i tempoet, så jeg føler, at det gik godt. Det var en rigtig stor oplevelse at se og mærke, hvordan tingene i en stor tysk klub foregår. Det var spændende at prøve noget nyt, træne med andre spillere og blive udfordret med et andet tempo og en anden spillestil.

Bundgaard afventer nu, hvad det ender med.

- Nu må vi se, hvad der sker. Jeg har lyst til at prøve mig af i udlandet, men jeg skal ikke afsted for enhver pris. Det hele skal passe sammen. Det vigtigste for mig er at finde et sted, hvor jeg har det godt og ved, at klubben har nogle gode planer for mig og min udvikling. 

- Lige nu nyder jeg alle store oplevelser, og så handler det ellers om at gøre det godt i Randers FC, hvor jeg er rigtig glad for at være, og hvor jeg knokler på for at udvikle mig yderligere og for at få endnu flere minutter på banen, siger Filip Bundgaard.

Filip Bundgaard er Randers' yngste debutant i Superligaen, hvilket han blev i en alder af 16 år og to dage. Hidtil står han noteret for 14 førsteholdskampe for kronjyderne.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

RFC-Kronjylland 11:14          
Ham har vi ikke længe.
Bundmorænen 12:09          
Håber vi sælger ham for en fin sjat, han bidrager nemligt ikke meget på banen endnu
FuckDisco 12:11          
Stærkt knægt
RFC-Kronjylland 12:12          
Den pæne sjat skal sættes i forhold til, hvor meget han potentielt vil kunne bidrage med i fremtiden og dermed stige i værdi.
Man kunne forstå, at salget af Christian Østergaard til Wolfsburg skete for et millionbeløb. Men hvor meget det så er, og hvilke klausuler, man har med. Tja.
Lord Harrasmus 13:07          
Håber at talenterne giver Randers en økonomisk sikkerhed, der gør at vi ikke behøver at skille os af med vores stjerner når BIF og FCK ringer. Tvivler på at talenterne kommer til at være gode nok til at være egentlig start elvere før efterspørgslen river dem fra os.
Esbjerg - fan 13:12          
Skal han ikke have chancen i suppen ?
Rammu 18:12          
Skal han ikke have chancen i suppen ?
Han har fået 9 minutter imod SønderjydskE og 14 minutter imod Galastaray i denne sæson. Jeg kunne godt tænke mig, at se mere til ham. Han virker spændende, og scorede et kanon mål imod Aarhus Fremad i sidste sæson. Hvordan bundmorænen kan bedømme ham uden at have set ham så meget i kamp, er lidt svært at forstå. Han må følge ham tæt til træning.
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober