Luk

Gladbach skød Rønnow og Schalke i sænk

| Bundesliga | 5 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Schalke 04 4-1
Bundesliga
15' 1-0 Florian Neuhaus
20' 1-1 Benito Raman
36' 2-1 Oscar Wendt
52' 3-1 Marcus Thuram
80' 4-1 Hannes Wolf

Schalke fortsatte deres miserable sæsonstart, da de tabte med 4-1 ude over Gladbach. Frederik Rønnow var igen valgt blandt stængerne for Schalke.

Gladbach lagde lørdag aften græstæppe til opgøret mod Schalke, der havde danske Frederik Rønnow på mål.

På hjemmebanen Borussia Park var Gladbach storfavoritter mod gæsterne fra Schalke, der gik ind til opgøret med tre uafgjorte og fem nederlag i sæsonens første otte kampe.

Gladbach derimod havde vundet tre, spillet tre uafgjort og tabt to kampe, hvilket havde efterladt dem fire point fra sjettepladsen.

Oddsene var dermed i hjemmeholdets favør, og efter 15 minutter levede de også op til favoritværdigheden, da Florian Neuhaus stod klar på riposten kort inde i feltet og sendte bolden i kassen blandt venner og fjender på stregen.

Der skulle dog kun gå fem minutter, før Schalke bragte sig tilbage i kampen. På et kontraangreb fik Benito Raman serveret bolden perfekt for fødderne i feltet, og på en flot flugter sendte han bolden sikkert i mål i højre hjørne til 1-1.

Gladbach sad efter udligningen fortsat på spillets gang, og efter 36 minutter fik de igen sendt bolden i nettet. Oscar Wendt tog turen hele vejen op fra sin venstre back, og i feltet var han sikker og sparkede bolden i kassen under armen på Frederik Rønnow.

I anden halvleg fortsatte Gladbach med at lægge tryk på Schalke, som blot syv minutter efter anden halvlegs startfløjt igen måtte hente bolden ud af eget net.

Frederik Rønnow forsøgte forgæves at puffe bolden ud af eget felt, men han formåede blot at sende en ripost lige ud til Marcus Thuram, der på kanten af det lille felt sparkede bolden sikkert op i nettaget til stillingen 3-1.

Schalke tilkæmpede sig store dele af boldomgangen i kampen, men det var Gladbach, der satte sig på de store chancer.

Efter 68 minutters spil sparkede Breel Embolo et skud på mål, og det var kun en fabelagtig redning fra Frederik Rønnow, der skilte angriberen fra et flot mål.

Med ti minutter tilbage af opgøret afgjorde hjemmeholdet kampen, da Hannes Wolf blev sendt i dybden i feltet, hvorfra han sparkede første gang til bolden og dirigerede den sikkert forbi Frederik Rønnow.

Det blev ikke til flere mål i opgøret, og så kunne Gladbach juble over en 4-1-sejr, mens Frederik Rønnow og Schalkes nedtur fortsætter.


Af Lasse Rene
Tirsdag 19. januar