LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Gladbach smed føringen til sidst

| Bundesliga | 1 kommentar
Gladbach smed føringen til sidst
Foto: Getty Images

Gladbach var længe på vinderkurs ude mod Augsburg, men et mål af Sergio Cordova sikrede værterne Augsburg et 2-2-resultat i anden runde af Bundesligaen. Wolfsburg vandt 1-0 i Frankfurt.


Gladbach med Jannik Vestergaard i startopstillingen var lørdag på besøg hos Augsburg i anden runde af Bundesligaen. Værterne tabte 1-0 i første runde, mens Gladbach havde vundet med samme resultat.

Værterne kom foran allerede efter ét minut. Michael Gregoritsch lagde bolden af til Alfred Finnbogason, og islændingen tog et træk til venstre inde i feltet, før han sendte bolden i kassen.

Føringen holdt dog kun i seks minutter, før Denis Zakaria bragte balance i regnskabet. Schweizeren løb i dybden og sendte køligt kuglen i kassen til 1-1.

Efter 30 minutters spil kom de grønblusede gæster så foran. Det skete, da den tidligere FCK-back Oscar Wendt var hurtigst over en ripost, som han headede i kassen.

Det lignede længe en sejr til gæsterne, men Sergio Cordova ville det anderledes. I det 89. minut mødte han et indlæg fra højre, som han sparkede i mål til 2-2.

Mere blev det ikke til, og dermed sluttede det hele med et remis, der betyder, at Gladbach indtager tredjepladsen med fire point, mens Augsburg fik sit første point.

I Frankfurt var Wolfsburg på besøg. Wolfsburg kom med et 0-3 nederlag i bagagen fra første runde, mens Frankfurt havde spillet 0-0 mod Freiburg.

Her sendte Daniel Didavi gæsterne i front, da han midtvejs i første halvleg mødte et indlæg fra højre som han tæt på mål sparkede sikkert i kassen. Det blev kampens eneste mål, og Wolfsburg kunne dermed notere sine tre første point i den nye sæson.

Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Elias von Staffeldt
Søndag 21. april
Lørdag 20. april