Luk

Gladbach tabte målorgie trods gudemål

| Bundesliga | 0 kommentarer

Det bølgede frem og tilbage mellem Leverkusen og Gladbach i et opgør, Leverkusen skulle vinde, og hvor Lazaro scorede sin karrieres mål.

Både Leverkusen og Gladbach lå i sub-toppen af Bundesligaen før deres interne opgør, der endte med Leverkusen-sejr og målorgie.

Første halvleg skulle få to dobbelte målscorere, der nettede på skift.

Lars Stindl bragte gæsterne fra Gladbach på 1-0 på straffespark, inden Lucas Olario udlignede for hjemmeholdet ti minutter senere.

Efter en halv times spil fik Stindl lidt tilfældigt bolden i felten, men han scorede sikkert til 2-1 for gæsterne.

Kort før pausen var Olario så på pletten igen, og han headede 2-2-udligningen i mål efter oplæg fra Florian Wirtz.

Gudemål af Gladbach ikke nok

Leon Bailey gav føringen til Leverkusen for første gang midt i anden halvleg, inden Baumgartlinger skrabede 4-2-scoringen i kassen til det, der lignede kampens sidste scoring.

I sidste minut af opgørets overtid kunne Gladbach ikke nå Leverkusen længere, men Lazaro kunne nå det, der kunne blive en kandidat til årets mål for gæsterne.

Patrick Herrmann forsøgte med et indlæg i feltet og det lå umiddelbart for langt bagud for Lazaro, men på forunderlig vis sparkede østrigeren alligevel bolden ind i en bue over Hradecky med hælen på et vaskeægte skorpionspark. 

Mens Lazaro længe vil glæde sig over det mål, vil Leverkusen glæde sig over at spille sig op på yderste Champions League-mandat i Bundesligaen.


Af Christian Ambæk
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar