Luk

Gladbach til tops i Bundesligaen efter storsejr

| Bundesliga | 4 kommentarer

Gladbach kom foran 3-0 inden for det første kvarter af kampen mod Augsburg og vandt kampen 5-1. Gladbach fører dermed Bundesligaen. 

Gladbach har ikke haft det nemt på hjemmebane i Bundesligaen i denne sæson, hvor de første tre kampe har budt på én sejr og tre mål.

Det skulle holdet forsøge at lave om på søndag, hvor Augsburg fra den tunge ende af tabellen kom på besøg.

Andreas Poulsen var ikke i truppen for hjemmeholdet, som fik en fantastisk start på kampen.

Efter to minutter sendte Denis Zakaria værterne i front efter et oplæg fra formstærke Marcus Thuram, og bare en håndfuld minutter senere stod det 2-0, da Patrick Herrmann udnyttede et indlæg fra venstre og sendte bolden i nettet.

Augsburg nåede ikke at ryste den dårlige start af sig, før Gladbach slog til igen, endnu en gang ved Patrick Herrmann, som efter gode kombinationer med Alassane Plea scorede til 3-0.

Herefter tog Gladbach en slapper, men fem minutter før pausefløjtet blev det 4-0 ved Alassane Plea, som udnyttede en kæmpe brøler af Augsburg-målmand Tomas Koubek.

I anden halvleg var Gladbach gået ned i gear, og mens sejren for længst var sikret, kom der malurt i bægret, da både Stefan Lainer og Matthias Ginter måtte udgå med skader.

Ti minutter før tid fik gæsterne reduceret ved Florian Niederlechner, men Gladbachs Breel Embolo lukkede festen kort efter med sin scoring til 5-1, kampens sidste mål.

Med sejren rykker Gladbach op på førstepladsen i Bundesligaen, hvor der er to point ned til fem forskellige hold.


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober